Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2021 ο ΑΣ Ιωάννης Καποδίστριας.
Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Αλέξη Μάνδυλα επικράτησε με σκορ 67-42 επί του νεανικού Πήγασου στην εξ αναβολής αναμέτρηση, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Αν και ο Πήγασος βρέθηκε να προηγείται στο α΄ δεκάλεπτο με σκορ 7-13, στη συνέχεια ο ΑΣ Ιωάννης Καποδίστριας ανέβασε στροφές και στο ημίχρονο προηγήθηκε με σκορ 28-23. Σταθερά μπροστά στο σκορ ήταν και στο γ΄ και το δ΄ δεκάλεπτο και εν τέλει επικράτησε με σκορ 67-42.
Αξίζει να σημειωθεί πώς η ομάδα του Πήγασου αγωνίστηκε με μόλις 8 παίκτες.
Οι άνθρωποι του ΑΣΙΚ αφιέρωσαν τη νίκη αυτή στον τραυματία αθλητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Ρούσσο.
Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Χαράλαμπος Θεριανός του Πήγασου με 25 πόντους (μεταξύ των οποίων 5 τρίποντα) ενώ ακολούθησε ο Γιάννης Κουρής του ΑΣ Ιωάννη Καποδίστρια με 15 και οι Λευτέρης Βούλγαρης και Δωρής Καλαϊτζίδης με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα: Α: 7-13, Β: 21-10, Γ: 41-30, Δ: 67-42
ΑΣ Ιωάννης Καποδίστριας (Μάνδυλας Αλ.) Μπουκοτέλης 2, Χατζηιωάννου 6, Βλαχόπουλος 4, Τσακαμπίκας, Καρατζήμος, Φαγογένης 2, Γιαννάτος 2, Παγιατάκης 5, Καλαϊτζίδης Δ. 11, Βούλγαρης 12, Γιαννούλης 8, Κουρής 15
Πήγασος Νότιας Κέρκυρας (Ασπιώτης Α,) Βλάσσης 6, Θεριανός 25, Μπότσης 9, Χρυσικόπουλος, Καστρινός 2, Σουλάνης 2, Πανδής, Ασπιώτης