Μεγάλη νίκη για τον Όλυμπο.
Νικητής ο Όλυμπος στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Κέρκυρα, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, σε έναν αγώνα με λίγες καλές στιγμές και τον αέρα να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των δύο ομάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Όλυμπο να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με Καραμάνο και Παναγιωτίδη, όμως καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ζερβό.
Στο β΄ μέρος ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, ο ΑΟ Κέρκυρα είχε μία ευκαιρία με τον Καλούδη, η οποία όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Όλυμπος κατάφερε να προηγηθεί στο 76΄ όταν ο Σπύρος Γραμμένος με μακρινή μπαλιά βρήκε το Χριστόδουλο Γραμμένο, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με τον τρόπο αυτό άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Στο 89΄ ο Όλυμπος είχε μία καλή ευκαιρία, όμως το σουτ του Χριστόδουλου Γραμμένου κατέληξε άουτ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90+2΄ ο Σπύρος Αράθυμος με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Γραμμένου και ασθενή απόκρουση του Ζερβού.
Στα θετικά η χρηισμοποίηση συνολικά 7 ποδοσφαιριστών έως 18 ετών (Βαγγαλάτης, Πουλημένος, Μπαλός και Αράθυμος για τον Όλυμπο και Ζερβός, Κοσκινάς, Καποδίστριας για τον ΑΟ Κέρκυρα).
Στα αξιοσημείωτα επίσης και η εμφάνιση του κεντρικού αμυντικού του Ολύμπου, Νίκου Λιούμπα, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 65 λεπτά με πρόβλημα τραυματισμού, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.
Διαιτησία: Γιούργας, Βασιλείου, Μίαρης
Όλυμπος (Πανδής Α.) Λίτος, Ρουβάς, Βαγγαλάτης, Λιούμπας, Κοσκινάς, Γραμμένος Σ., Καραμάνος, Μυρίλλας, Γραμμένος Χ., Γραμμένος Π., Παναγιωτίδης
Έπαιξαν και οι: Πουλημένος, Μπαλός, Αράθυμος
ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Ι.) Ζερβός, Γκόγκος, Tαχίρι, Θεόδοτος, Σκολαρίκης, Παϊπέτης, Φωτιάδης, Κουτλής, Κοσκινάς, Κούδας, Κουλούρης Ι.
Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Μπαμιόγλου Π., Μποζίκης, Καποδίστριας, Τσαδήλας