ομονοιααα.jpg

Λευκή ισοπαλία μεταξύ Αστέρα Μωραϊτίκων και Ομόνοιας.

Την πρώτη της φετινή απώλεια βαθμών είχε η Ομόνοια, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 0-0 κόντρα στην ομάδα των Μωραϊτίκων, η οποία παρατάχθηκε στον αγώνα αυτό με πολύ καλή τακτική προσέγγιση.

Στο α' μέρος οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν ελάχιστες καλές στιγμές με την κυριότερη με είναι για την Ομόνοια, σε κεφαλιά του Νίκο Σότα, με τη μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Στο β' μέρος η Ομόνοια προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική είχε στα πρώτα λεπτά δύο κλασσικές ευκαιρίες με το Λάμπρο Τσίτσικα και στη συνέχεια μία χαμένη διπλή ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη. Επιπλέον, είχε ένα ακυρωθέν γκολ, το οποίο πέτυχε ο Μάριος Μπούντος, όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Στα μέσα του β' μέρους αποχώρησε ως τραυματίας (συγκρούστηκε στο κεφάλι με αντίπαλο αμυντικό) ο αρχηγός του Αστέρα Μωραϊτίκων, Λευτέρης Θέμας.

 

Αστέρας Μωραϊτίκων (Φλώρος Ι.) Καποδίστριας, Κοσμάς, Λέσσης, Γιαννούλης, Πατέλης, Θέμας, Ρέτσης Π., Νικομάνης Χ., Τσελάι, Αρίζι, Αυθίνος 

Έπαιξαν και οι: Κασίμης, Νικομάνης Β., Καραϊσαρλής 

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ. - Αραβανής Μ.) Γκουτζούπας, Κατσίχτης, Μέτης, Μαντζώνης, Σουρβίνος, Φυλάκης, Μπούντος, Μητσιάλης, Σότα, Παππάς, Μέλλος 

Έπαιξαν και οι: Τσίτσικας, Χατζόπουλος, Γεωργοτάς, Καρύδας, Βλάχος Α.

 

 

 Η ιστοσελίδα μας εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Λευτέρη Θέμα.