ΜΤΓΡΦ.jpg

Έψς την Παρασκευή 16 Απριλίου έχουν δικαιώμα οι ομάδες των τοπικών ρωταθλημάτων να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, όπως γνωστοποιήσε με σχετική ανακοίνωση η ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

Η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με δεδομένη την επικρατούσα λόγω της πανδημίας του Covid-19 κατάσταση, παρατείνεται έως τις 16/4/2021, αντί της 31/3/2021 που ίσχυε σήμερα, η τελευταία ημέρα διενέργειας εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. εσωτερικού χαρακτήρα αποκλειστικά και μόνο για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω των κυβερνητικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κωροναϊού COVID 19 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην έκδοση/παραλαβή των δελτίων, καλούνται τα σωματεία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους (και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, φωτογραφία σε μορφή jpeg, αίτηση και κάρτα υγείας σε μορφή pdf) ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.