ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΚΕΝΤΡΙΚΗ.jpg

Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του, έχει σημαντικές παραστάσεις και αρκετές διακρίσεις στη σταδιοδρομία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο λόγος για το Γιώργο Ανυφαντή.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΠΡΩΤΗ.jpg

Αγωνιζόμενος για τον Ηρακλή Αγίων Δέκα

 

Ο Γιώργος Ανυφαντής είναι γεννημένος το 1991 και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και του κέντρου. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τον Άρη Μέσης, στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Βολίδα με την οποία αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής (2007-08) και το 2008 εντάχθηκε στον Ηρακλή Αγίων Δέκα στον οποίον αγωνίστηκε έως το 2010 και είχε καθοριστική συμβολή στην άνοδο του Ηρακλή από τη Β΄στην Α΄ΕΠΣΚ την περίοδο 2009-10.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_2η.jpg

Αγωνιζόμενος για την Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα

 

Το 2010 πήρε μεταγραφή για την Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της superleague, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και σημείωσε μάλιστα και ένα γκολ κόντρα στην Καβάλα (1-0).

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΤΡΙΤΗ.jpg

Αγωνιζόμενος για τον ΑΟ Κασσιώπης

 

Ακολούθησε μία επιτυχημένη διετία (2011-13) στον ΑΟ Κασσιώπης. Με την ομάδα της Κασσιώπης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ΄και της Γ΄Εθνικής και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στην επιτυχημένη πορείς της ομάδας. Όντας ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Δ΄Εθνική την περίοδο 2011-12, το κύπελλο Κέρκυρας την ίδια σεζόν και την άνοδο από τη Football League II στη Football League την περίοδο 2012-13. Μάλιστα, σημείωσε και το πρώτο γκολ της κερκυραϊκής ομάδας στη Football League II στη νίκη με 2-0 επί του Βατανιακού.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΤΕΤΑΡΤΗ.jpg

Αγωνιζόμενος για τον ΑΣ Ρόδου.

 

Τις επόμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε εκτός νησιού και συγκεκριμένα σε ΑΕ Μεσολογγίου (2013-14) και Ρόδο (2014-15) στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΠΕΜΠΤΗ.jpg

¨Όντας ποδοσφαιριστής του Κρόνου Αργυράδων μαζί με το συμπαίκτη του Γρηγόρη Στρατηγό

 

Από το 2015 έως το 2019 ήταν ποδοσφαιριστής του Κρόνου Αργυράδων και συνέβαλε καταλυτικά στην άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας της νότιας Κέρκυρας στο διάστημα αυτό. Συγκεκριμένα, ως ποδοσφαιριστής του Κρόνου κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Κέρκυρας (2017-18), 1 κύπελλο Κέρκυρας (2015-16), 2 Σούπερ Καπ Κέρκυρας (2016, 2018) και το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο της Γ΄Εθνικής την περίοδο 2018-19.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΕΚΤΗ.jpg

Αγωνιζόεμνος για την ΑΕ Λευκίμμης

 

Το 2019 πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Λευκίμμης, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την περίοδο 2019-20, ενώ από το 2020 είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κορακιάνας.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΕΒΔΟΜΗ.jpg

Από την κατάκτηση του κυπέλλου Κέρκυρας με τον Κρόνο Αργυράδων την περίοδο 2015-16

 

Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με αρκετά καλά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του, δυνατός ποδοσφαιριστής με καλή επαφή με τη μπάλα έχει αγωνιστεί αρκετές σεζόν σε εθνικές κατηγορίες και έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του. Παρά την ήδη μακροχρόνια πορεία του στα κερκυραϊκά -και όχι μόνο γήπεδα- έχει αρκετά χρόνια ακόμη μπροστά του για να αγωνιστεί.

 

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ_ΟΓΔΟΗ.jpg

Όντας ποδοσφαιριστής της Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα, μαζί με το συμπαίκτη του Σπύρο Μεσημέρη στο γήπεδο της Λεοφόρου.