episimi_prwti_2021_28.jpg

Aφιέρωμα της ιστοσελίδας μας στη φετινή προσπάθεια του ΑΟ Κέρκυρα.

Μετά από 7 χρόνια ο ΑΟ Κέρκυρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας και μέχρι στιγμής έχει δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς σε 5 αναμετρήσεις (3 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο) που έχει έως τώρα αγωνιστεί μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δουλεύουν για το στόχο αυτό υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χονδρογιάννη.

 

122773086_10218302338296222_4304264085344136028_n.jpg

Το δυναμικό:

Σπύρος Αυλωνίτης (Τ) - 24

Γιώργος Μποζίκης (Τ) - 20

Γιώργος Θεόδοτος (Α) - 29

Άρης Σκολαρίκης (Α) - 25

Χρήστος Κούρκουλος (Α) - 22

Γιάννης Κάσης (Α) - 24

Νίκος Κατσαρός (Α) - 28

Σπύρος Κολυτάς (Α) - 33

Σταμάτης Αλεξάκης (Α) - 49

Σπυράγγελος Γουλιαρμής (Α) - 29

Νίκος Φωτιάδης (Μ) - 26

Πέτρος Σπάτουλας (Μ) - 28

Γιάννης Κολυτάς (Μ) - 28

Στέφανος Κουλούρης (Μ) - 23

Σίμος Φωτεινός (Μ)  - 25

Σπύρος Φαϊτάς (Μ) - 26

Κώστας Μώρος (Μ) - 31

Χρήστος Καρύδης (Μ) - 34

Νίκος Σουρβίνος (Μ) - 33

Ανδρέας Κουκέσης (Μ) - 22

Γιώργος Σπανός (Ε) - 23

Χρήστος Ιμέρης (Ε) - 29

Περικλής Σκεύης (Ε) - 30

Θωμάς Κουλούρης (Ε) - 29

Σπύρος Ρέτσης (Ε) - 42

Σπύρος Κατσαρός (Ε) - 40

 

Προπονητής: Γιάννης Χονδρογιάννης

Βοηθός Προπονητή: Σίμος Φωτεινός

Γυμναστής: Σπύρος Αγάθος

 

120753911_3332484033514290_2739686531792096017_o.jpg

 

Δηλώσεις: 

Γιάννης Χονδρογιάννης (προπονητής):

Ο ΑΟ Κέρκυρα είναι γεννημένος για να πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν βρίσκεται, η δουλειά που γίνεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα είναι για να θέσουμε πρωταγωνιστικούς στόχους.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι προπονητής του ΑΟ Κέρκυρα, ανεξάρτητα από την κατηγορία που παίζει η ομάδα. Ειδικά για εμάς που έχουμε αγωνιστεί για τον ΑΟ Κέρκυρα είναι ιδιαίτερη τιμή να ηγούμαστε αυτής της μεγάλης ομάδος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι όλοι καινούριοι, δεν έχουν ξαναδουλέψει όλοι μαζί, οπότε υπάρχει μια δυσκολία. Είναι κάτι ευχάριστο πάντως έχουμε κάνει μια οικογένεια, έχουν καταλάβει σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες μου τι σημαίνει ΑΟ Κέρκυρα και από τη στιγμή που κατάφερα και τους το εμπέδωσα και αυτό το στοιχεία καθημερινά δυναμώνει. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη για όλους.

Η διακοπή θα προκαλέσει δυσκολίες στις περισσότερες ομάδες και ο αθλητισμός γενικότερα θα έχει μεγάλες δυσκολίες, ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί γρήγορα και η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από τις 15/08 δε θα πάει χαμένη. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν ξεκινάς μια καλή δουλειά και αυτή για κάποιο λόγο κόβετε στη μέση δημιουργούνται προβλήματα.

Η ομάδα κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερη, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι δουλειά έχει γίνει, ανεξάρτητα αν υπάρχουν προβλήματα ομοιογένειας διότι τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί μεταξύ τους. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη,

Ο κόσμος πάντα ήταν κοντά στην ομάδα, έτσι είναι και τώρα, άλλωστε το βλέπουμε και στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι λόγω κορονοιού δεν μπορούν να έρχονται στους αγώνες μας πολλοί φίλαθλοι, τουλάχιστον οι οργανωμένοι είναι δίπλα μας και η δύναμη που μας δίνουν είναι κάτι το ανεπανάληπτο, τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

 

Άρης Σκολαρίκης: 

Ο στόχος της ομάδας νομίζω είναι ξεκάθαρος και είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία αρχικά. Γενικότερα επιδιώκουμε μια σταδιακή άνοδο, δηλαδή ο ΑΟ Κέρκυρα να ανέβει στις ανώτερες κατηγορίες, εκεί που πρέπει να είναι.

Αισθάνομαι υπερήφανος που αγωνίζομαι στον ΑΟ Κέρκυρα, όταν ο κύριος Χονδρογιάννης μου είπε να έρθω στην ομάδα δε το σκέφτηκα καν, απάντησα αμέσως θετικά.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα σιγά-σιγά δενόμαστε και βρίσκουμε ρυθμό, θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται, βέβαια, έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σίγουρα όλες οι ομάδες θα επηρεαστούμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πιστεύω όμως ότι εμείς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και όσο μπορούν από τη μεριά τους οι φίλοι της ομάδας να μας βοηθήσουν.

 

Νίκος Φωτιάδης:

Στόχος της ομάδας είναι σίγουρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και να παίζουμε καλύτερα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι αγωνίζομαι στον ΑΟ Κέρκυρα, δεν το περίμενα ποτέ στη ζωή μου, είναι πολύ πρωτόγνωρο και χαίρομαι που αγωνίζομαι στην ομάδα και προσπαθώ να τη βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της.

Προσωπικά περίμενα πιο απαιτητικά τα πρώτα μου παιχνίδια με τον ΑΟ Κέρκυρα, παρόλα αυτά καταφέρνω και ανταπεξέρχομαι σε αυτά που θέλει ο προπονητής μου.

Δε νομίζω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μας.

Χαιρόμαστε που έχουμε τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας, να είναι όλοι καλά που μας ακολουθούν και έχουν τη δύναμη να το κάνουν μετά από τόσα χρόνια και εμείς είμαστε εδώ. Όπως βοηθάνε αυτοί εμάς μπορούμε να τους βοηθήσουμε και εμείς.

 

Γιώργος Θεόδοτος:

Στόχος μας τη φετινή σεζόν είναι φυσικά να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, αν έχουμε όλοι την υγεία μας, και του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην παραπάνω κατηγορία.

Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι στον ΑΟ Κέρκυρα, γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και είναι μεγάλη τιμή για εμένα που φοράω αυτή τη φανέλα ξανά.

Όταν ο κύριος Χονδρογιάννης με κάλεσε να συμμετάσχω σε αυτό το project, δε το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. 

Προς το παρόν τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Βέβαια, χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα.

Σίγουρα οι επικρατούσες συνθήκες είναι πρωτόγνωρες, όμως αυτό μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη, την όποια μπορεί να μας δώσει αυτή την στιγμή, θα τους θέλαμε ακόμη πιο κοντά μας αλλά γνωρίζουμε πώς λόγω της πανδημίας δεν είναι εφικτό. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους.

123677508_10218360167981928_2849838187035812811_n.jpg

Θωμάς Κουλούρης:

Στην αρχή στόχος μας ήταν να βγει ο ΑΟ Κέρκυρα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Το να φοράω τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα είναι ένα χαρούμενο συναίσθημα, είναι κάτι πολύ ωραίο να αγωνιζόμαστε με το καραβάκι στο στήθος, χαίρομαι που ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας βοηθάει.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, η ομάδα αυτή έχει να δώσει πολλά στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, έχει ανθρώπους που γνωρίζουν από το αντικείμενο του ποδοσφαίρου και πάνω από όλα είναι άνθρωποι.

Το γεγονός ότι είμαι αρχηγός του ΑΟ Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα. Είναι μια "ευθύνη" που μου έχει δώσει ο προπονητής μου. Ελπίζω να βγάλω ένα καλό πρόσωπο έχοντας αυτό το αξίωμα.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα, σιγά-σιγά αρχίζουμε να βρισκόμαστε μεταξύ μας και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δουλεύουμε κάθε μέρα και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά.

Η ομάδα είχε βρει ρυθμό και γινόμασταν ολοένα και καλύτεροι μέσα από τα παιχνίδια πάντα μια ομάδα γίνεται καλύτερη. Εκεί βρισκόμαστε και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον γιατί όπως προείπα είμαστε καινούρια ομάδα. Θεωρώ πως αν μείνουμε σε απραξία ίσως υπάρξει πρόβλημα, αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε βέβαια έστω και τις προπονήσεις αυτό θα μας κάνει καλό. Πάντως, πιστεύω πώς το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να υπήρχε αγωνιστική δράση.

Ο κόσμος της ομάδας έχει καταλάβει ότι αγαπάμε την ομάδα, τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά. Πιστεύω είναι ο 12ος παίκτης μας.

 

Χρήστος Καρύδης

Οι στόχοι ήταν από την αρχή να κάνουμε μια καλή ομάδα, να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στους στόχους μας, ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και λόγω της πανδημίας οι στόχοι μας θα εκπληρωθούν.

Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, η πρώτη επαφή που είχα με τον προπονητή της ομάδας ήταν θετική, ήθελα πολύ να επιστρέψω στον ΑΟ Κέρκυρα, ήταν μια καλή ευκαιρία φέτος να επιστρέψω και να βοηθήσω όσο μπορώ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί.

Είμαστε μια καινούρια ομάδα, καινούριοι παίκτες και έχουμε δουλέψει πολύ. Στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος κατά διαστήματα είμασταν πολύ καλοί, θέλουμε δουλειά ακόμη, πιστεύω ότι με την προσπάθεια που κάνουμε και την προσήλωση που έχουμε θα τα καταφέρουμε. 

Θεωρώ ότι επειδή η ομάδα πάταγε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο, δεν θα μας κάνει καλό η διακοπή. Ελπίζω ο ένας μήνας να μην πάρει παράταση γιατί θα μας αφήσει πίσω.

Ο κόσμος της ομάδας από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας, ξέρουμε ότι θα είναι πάντα εκεί και τον ευχαριστούμε πολύ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο που είναι σε κάθε αγώνα (εντός και εκτός) δίπλα μας.

 

Στέφανος Κουλούρης:

Στόχος μας τη φετινή σεζόν είναι να ανέβουμε κατηγορία και φυσικά να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, το να αγωνίζομαι με το καραβάκι στο στήθος είναι ένα συναίσθημα που ήθελα πολύ να ξαναζήσω.

Έχω αγωνιστεί σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια του ΑΟ Κέρκυρα και είναι μεγάλη τιμή για εμένα -όπως ξαναείπα- να φοράω τη φανέλα της αντρικής ομάδας πλέον. Η επιστροφή του ΑΟ Κέρκυρα είναι κάτι που προσωπικά ήθελα πολύ να γίνει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έγινε.

Η ομάδα πιστεύω πώς παίζει πολύ καλή μπάλα, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι η ομάδα δούλεψε πολύ το καλοκαίρι και για αυτό έχει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σαν ΑΟ Κέρκυρα όσο είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας δεν νομίζω να έχουμε ιδιαίτερο θέμα.

Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και να την αγαπάει και να την στηρίζει όπως άλλωστε έκανε πάντα.

 

Πέτρος Σπάτουλας:

Στόχος της ομάδας τη φετινή σεζόν δεν είναι άλλος από την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, βέβαια στους αγώνες μας έχει βοηθήσει πολύ ο κόσμος. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά.

Οι επικρατούσες συνθήκες δε νομίζω να επηρεάσουν την ομάδα μας, είμαστε άλλωστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει βοηθήσει πολύ με την παρουσία τους στους αγώνες μας.

 

120737318_3332196533543040_266934452830756132_o.jpg

Σπύρος Κολυτάς:

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να ανέβει στην παραπάνω κατηγορία και να δημιουργηθεί μια οικογένεια, η οποία από ότι βλέπω εγώ σιγά-σιγά έχει δημιουργηθεί, και να πάει το "καραβάκι" εκεί που του αρμόζει.

Πάνω από όλα είναι τιμή για εμένα το να αγωνίζομαι στον ΑΟ Κέρκυρα, είμαι ευτυχισμένος που με δέχτηκαν και εμένα σε αυτή την οικογένεια και πιστεύω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ την ομάδα.

Η προσαρμογή μου από το ρόλο του διαιτητή σε αυτόν του ποδοσφαιριστή, μετά από πάρα πολλά χρόνια, είναι δύσκολη. Βέβαια, με βοηθάει ο προπονητής μου και η ομάδα. Πιστεύω ότι σταδιακά θα εναρμονιστώ με την ομάδα και θα αποδώσω τα μέγιστα.

Ο ΑΟ Κέρκυρα είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία θέλει ακόμη δουλειά και θεωρώ ότι ο κόουτς, η διοίκηση και οι παίκτες θα παλέψουν για την επίτευξη του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία.

Θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να παίξει ρόλο στην πορεία της ομάδας αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ή να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια του ΑΟ Κέρκυρα.
Πιστεύω ότι μετά από αυτό το διάλειμμα του ενός μήνα η ομάδα θα επανέλθει ακόμη πιο δυνατή.

 

Περικλής Σκεύης:

Μόνο και μόνο που φοράμε τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος δε χρειάζεται να θέσουμε στόχους για αυτή τη χρονιά, σίγουρα είναι μια μεταβατική περίοδος, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που η ομάδα συμμετέχει στα πρωταθλήματα έστω και στα τοπικά, είναι τιμή μας που φοράμε αυτή τη φανέλα και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Αισθάνομαι περηφάνια που φοράω αυτή τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, είναι μια ομάδα που οι περισσότεροι υποστηρίζαμε από μικροί. Πραγματικά δε πίστευα ποτέ ότι θα έπαιζα στον ΑΟ Κέρκυρα όπως και πολλά άλλα παιδιά. Τώρα πλέον παίζουμε στον ΑΟ Κέρκυρα, σκοράρουμε για τον ΑΟ Κέρκυρα και έχουμε στο πλευρό μας και πολύ κόσμο να μας στηρίζει.

Η πρώτη μου εντύπωση από τον ΑΟ Κέρκυρα είναι περίεργη, χαρούμενη μεν αλλά είναι ένα συναίσθημα που ποτέ δεν είχα ξανανιώσει. Όταν αγωνιζόμαστε με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα επικρατεί μέσα μας δέος και περηφάνια. Σαν ομάδα είμαστε μια γροθιά.

Δε νομίζω ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην πορεία της ομάδας μας, έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε πιο έτοιμοι.

Ανυπομονούμε να τελειώσει αυτός ο μήνας και ελπίζουμε να μην μπούμε πάλι σε καραντίνα για να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.

 

Γιώργος Μποζίκης:

Σίγουρα σαν ομάδα ευελπιστούμε για το καλύτερο και στοχεύουμε στην κορυφή. Σε κάθε προπόνηση κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Προσωπικά πιστεύω πώς η άνοδος δεν είναι αρκετή, πάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μακάρι να τα καταφέρουμε. 

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που φοράω τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα, δεν έχω νιώσει κάτι αντίστοιχο για κάποια άλλη ομάδα.

Από την αρχή δείξαμε τι εστί ΑΟ Κέρκυρα, ότι είμαστε μια οικογένεια και συνεχίζουμε δυναμικά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι η διακοπή δε θα μας επηρεάσει,

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που είναι δίπλα μας και δουλεύουμε σκληρά εκτός των άλλων και για να τους ικανοποιήσουμε.

 

Γιάννης Κάσης:

Αρχικά στόχος ήταν να αγωνιστεί η ομάδα. Αφού αυτό έγινε στόχος είναι να βγει κάτι υγιές και καλό και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει, όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το να αγωνίζεσαι με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα είναι κάτι πολύ ωραίο, είναι τιμή μου που αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα.

Η πρώτη μου εντύπωση ήταν λίγο αγχωτική θα έλεγα διότι δεν περίμενα ποτέ ότι θα φορούσα αυτή τη φανέλα, ήξερα ότι έχω πολύ κόσμο από πίσω μου είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο.

Μέσα από τα παιχνίδια είχαμε βρει ρυθμό, πρέπει να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας επηρεάσει η διακοπή.

Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και να είμαστε καλά για να πετύχουμε το στόχο μας αν αυτό επιτραπεί.

 

IMG_7714.jpg

 

Επιμέλεια: Αντώνης Αραβανής