62371330_10155927308482101_1422846184682160128_n.jpg

Αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας στον ιστορικό Ηρακλή Αγίων Δέκα , ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία.

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προσθήκες :

Νταίκος Γιώργος (από Ολυμπιάδα Καρουσάδων)

Γούναρης Νίκος (από Ομόνοια Κέρκυρας)

Πουλιάσης Άγγελος (από Ομόνοια Κέρκυρας)

Τρίχας Νίκος  (Πρώτη Εγγραφή)

Μπούρας Θάνος (από Όλυμπο Κέρκυρας)

 

Αποχωρήσεις :

Γραικός Αλέξανδρος

Γραικός Σίμος

Τόγελος Σωτήρης

Βασιλάκης Χρήστος

Τσάμης  Δημήτρης

Μαγγιώρος Μάχος

Μαρουλάκης Άρης - Μιχάλης

Γκερέκος Σπύρος

Καρβούνης Σπύρος

Πουλής Σπύρος

Παγκράτης Μπάμπης

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ :

 

Τερματοφύλακες 

Νταίκος Γιώργος

Ζερβός Αντώνης

Κάτσας Χρήστος

 

Αμυντικοί

Τσιριγώτης Χριστόφορος

Αυγούστης Σταύρος

Γούναρης Νίκος

Ρίζος Νικηφόρος

Μπούρας Θάνος

Ζωχιός Δημήτρης

Τσάκας Γιάννης 

Πουλής Γιάννης

 

Μέσοι

Ζωχιός Γιάννης

Πουλιάσης Άγγελος

Βαγγαλάτης Νίκος

Ράλλης Βασίλης

Σουρβίνος Πέτρος

Τρίχας Νίκος

Κόρρος Αλέξης

Σκούρτης Κώστας

Κάτσας Σπύρος

 

Επιθετικοί

Δημητρόπουλος Νίκος

Ζωχιός Νίκος

Καραμποίκης Θωμάς

Κούρος Γιάννης

Λείσος Θεόδωρος

 

Προπονητής

Σπύρος Νταίκος

 

Αρχηγοί : Ζωχιός Γιάννης , Πουλής Γιάννης , Ζωχιός Δημήτρης

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ :

Γιάννης Ζωχιός

12247199_1172821806066210_8556855835604631399_n.jpg

 

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή Αγίων Δέκα , ο οποίος θα αγωνιστεί για 27η χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή , δήλωσε τα εξής :

Οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία, και φυσικά να παραμείνουμε στη κατηγορία. Ηαλήθεια είναι ότι έφυγαν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές , οι οποίοι αγωνιζόταν τη περσινή σεζόν στην ομάδα μας. Ήρθαν όμως κάποια άλλα παιδιά , επίσης φέτος αλλάξαμε και προπονητή , ο οποίος θα προσπαθήσει μαζί με εμάς τους ποδοσφαιριστές να σταθεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στη κατηγορία. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι στόχοι μας είναι εφικτοί αρκεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια.

Το κλίμα είναι πολύ καλό , τα παιδιά που ήρθαν είναι όλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα, διότι όταν έχεις καλό κλίμα ,η ομάδα έχει καλύτερη απόδοση και παράλληλα επειδή είμαστε ερασιτέχνες και όλοι έχουμε τα δικά μας προσωπικά προβλήματα και το ποδόσφαιρο αποτελεί μια δίοδος στο να σέ κάνει να τά ξεχνάς όσο μπορείς , κάτι τέτοιο ,λοιπόν, μόνο εαν η ομάδα έχει καλό κλίμα επιτυγχάνεται.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και εγώ ακολουθώντας το πατέρα μου και τον μεγαλύτερο αδερφό μου , δεν περίμενα ότι θα αγωνιστώ 27 χρόνια στον Ηρακλή. Είχα και εγώ βέβαια σε νεαρή ηλικία φιλοδοξίες να φύγω από την ομάδα και να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ήταν όμως δύσκολες εποχές και κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Όσο όμως περνούσαν τα χρόνια δενόμουν όλο και περισσότερο με την ομάδα και παρότι είχα πολλές προτάσεις από ομάδες που θα μπορούσα να αποκομίσω και άλλα οφέλη, κάτι μρ κράταγε πάντα στον Ηρακλή απορρίπτοντας τις άλλες προτάσεις. Βέβαια,  κέρδισα πιστεύω το σημαντικότερο την εκτιμήση να συμπαίκτων και αντιπάλων,  το σεβασμό και την αναγνώριση Κ είναι τό μεγαλύτερο έπαθλο από όλα .Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι και τη φετινή χρονιά θα αγωνιστώ για το χωριό μου , τον πατέρα μου τον Τόκλη Ζωχιό που αποτελεί σημαία της ομάδας και για όλους όσους έχουν προσφέρει τα μέγιστα για να υπάρχει αυτή η ομάδα και κυρίως αυτούς που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

 

Γιάννης Πουλής

29792215_744119915976354_4336467233754261138_n_-_Αντιγραφή.jpg

 

Οι στόχοι της ομάδας δεν είναι άλλοι από το να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και να μη διαλυθεί αυτή η ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί εύκολα ή δύσκολα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και σε αυτο ευθύνεται ο προπονητής μας Σπύρος Νταίκος. Δεν έχουμε άγχος , δεν έχουμε βάλει υψηλούς στόχους όποτε το έργο μας πιστεύω να είναι λίγο πιο εύκολο.

Όσο για την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους ειμαι πολύ χαρούμενος γιατί το χρωστούσα στον εαυτό μου ,που σταμάτησα τόσο νωρίς μετά από 2 σοβαρούς τραυματισμούς.Δεν λέω είναι πολύ δύσκολο να επανέλθω , όμως θα προσπαθήσω για την ομάδα μα πάνω απ’ολα για τα 2 μου παιδιά.
Γιώργος Νταίκος
1471394_10200996032689894_983474691_n.jpg
Αισθάνομαι ότι θέλω να βοηθήσω αυτήν την ομάδα οσο ειμαι μέλος της. Φέτος πήρα μια δύσκολη αποφαση να πάω σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην πιο μικρή κατηγορια που εχω αγωνιστει έως τωρα. Μεγάλο ρολο επαιξε και ο πατερας μου που ειναι κοουτς στον Ηρακλη αυτην την στιγμη και οτι εχω ξαναγωνιστει στην Α1 με αυτην την ομαδα. Άρα με ξερουν και τους ξερω!
Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους...εγώ προσωπικά θέλω να τερματίσουμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται !
Το κλίμα στην ομαδα ειναι φιλικό και οικογενειακό. Μια είμαστε στα κάτω μας και μια στα πάνω μας...!