32918152_928455444001662_7636995960219893760_n.jpg

Αφιέρωμα στο Νέο 2017. Ο Νέος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1΄κατηγορία ,ενώ μετρά δύο διαδοχικές ανόδους σε ισάριθμα χρόνια ύπαρξης της ομάδας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:

 

Προσθήκες:

Διονύσης Κυριακίδης (από Αστέρα Λιαπάδων)

Σπύρος Κόκας (από ΑΟ Κοντόκαλι)

Δημήτρης Τσκακαλίδης (από Ολυμπιάδα Καρουσάδων)

Τάσος Αποστολίδης (από Κρόνο Αργυράδων)

Γιώργος Λάμπουρας (από Ολυμπιάδα Καρουσάδων)

Νίκος Μεντής (από Φωστήρα Ταύρου)

Σπύρος Μιχαλάς (από Μέγα Αλέξανδρο Κοκκινίου)

Άρμπι Κουμανάκος (από Ατρόμητο Στρογγυλής)

Νίκος Κονισπολιάτης (από Κρόνο Αρηυράδων)

Γεράσιμος Μελίδης (από ΑΕ Καναλίων)

Γιώργος Βλάχος (από Μέγα Αλέξανδρο Κοκκινίου)

Άκης Κουλούρης (από ΑΠΣ Μπενίτσες)

Κώστας Γκερέκος (από Αστέρα Λιαπάδων)

 

Αποχωρήσεις:

Αυλωνίτης Σπύρος

Μπέκιος Μάριος

Ιμέρι Χρήστος

Σιούτης Γρηγόρης

Κοκοδήμας Αιμίλιος

Κοκοτός Κώστας

Κροκίδης Λευτέρης

Μπούας Σπύρος

Θεοχάρης Σπύρος

Ραψομανίκης Τάσος

Κέντρος Σταύρος

Καποδίστριας Νίκος

Καρβούνης Γιώργος

Σουριανός Σπύρος

Αλεξάκης Σταμάτης

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ :

 

Τερματοφύλακες :

Διονύσης Κυριακίδης 

Σπύρος Κόκας

 

Αμυντικοί :

Δημήτρης Τσακαλίδης

Τάσος Αποστολίδης

Αλέξης Βιτουλαδίτης

Σπύρος Κασίμης

Σπύρος Μπόρτς

Γιώργος Λάμπουρας

Αλέξανδρος Μελίδης

 

Μέσοι :

Νίκος Μεντής 

Μάριος Λουλές

Σάκης Κούδας

Σπύρος Μιχαλάς

Άρμπι Κουμανάκος

Νίκος Κονισπολιάτης

Γεράσιμος Μελίδης

Σπύρος Σαμοίλης

Άκης Παππάς

Γιώργος Βλάχος

Άκης Κουλούρης

Δημήτρης Μπούας

 

Επιθετικοί :

Περικλής Σκεύης

Κώστας Γκερέκος

Αντώνης Γκερέκος

 

Προπονητής:

Μιχάλης Κονισπολιάτης

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ :

 

Σπύρος Κρεμόνας (Πρόεδρος)

Οι στόχοι δεν είναι ,βεβαίως, ο πρωταθλητισμός. Στόχος για τη πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1΄ είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο , να τερματίσουμε στη πρώτη πεντάδα και να αναδείξουμε τουλάχιστον τέσσερεις νεαρούς ποδοσφαιριστές , οι οποίοι θα μπουν στο βασικό κορμό της ομάδας , έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είμαστε πιο δυνατοί και πιο ευέλικτοι σαν ομάδα.

Η συμμετοχή της ομάδας στην Α1΄κατηγορία είναι μια εμπειρία για τα παιδία που αγωνίζονται στην ομάδα. Πολλά από αυτά τα παιδία ανέβηκαν με την ομάδα από τη Β΄στην Α΄και από την Α΄στην Α1΄ κατηγορία , είναι μια καλή ευκαιρία να αντιληφθούν τις δυνατότητές τους και να δουν κατά πόσο μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί ο κορμός και με κάποιες προσθήκες να φτιάξουμε μια αξιόλογη ομάδα.Είμαστε σε καλό δρόμο. Απο εκεί και πέρα του χρόνου εαν το πλάνο μας πάει καλά θα κοιτάξουμε κάτι καλύτερο , όχι όμως στο στυλ του πρωταθλητισμού. Βασικός στόχος μας είναι να μειωθεί και άλλο ο μέσος όρος ηλικίας , ο σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μία oμάδα που η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών θα είναι κάτω από 23 ετών.΄Εχουμε ήδη αρκετούς ποδοσαιριστές σε αυτές τις ηλικίες και κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής που προστίθεται είναι ευτήχημα για την ομάδα.Θέλουμε ,δηλαδή, ο ήδη σταθερός κορμός η ομάδα να εμπλουτίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές , όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν θα παραμένουν , όσοι από την άλλη δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό τις ομάδας θα γίνονται οι κατάλληλες προσθήκες και αφαιρέσεις. Πάνταθέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί , να μας υπολογίζουν ως ένα σοβαρό αντίπαλο.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν καλό από τη πρώτη χρόνια. Φέτος το κλίμα είναι το καλύτερο στην ομάδα , καθώς έχουμε και πολλά νεαρά παιδιά τα οποία βελτιώνουν το κλίμα.

Χρειάζεται προσπάθεια και φροντίδα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Είναι απαραίτητο να πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας και να τους δίνουμε τα εφόδια. Στον τελευταίο αγώνα ξεκινήσαμε με δυο δεκαεξάχρονους ποδοσφαιριστές στη σύνθεση μας . οι οποίοι τα πήγαν θαυμάσια ναι μεν θέλουν δουλειά , αλλά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε το έναυσμα. Πρέπει να επενδύσουμε σε νεαρά παιδία. Αυτό αποτελεί και τον πρωταρχικό μας στόχο.Είναι κάτι που πρέπει να το επιζητάν όλες οι ομάδες. 

 

23794803_10210458668249909_5499012344081224579_n.jpg

 

Μιχάλης Κονισπολιάτης (προπονητής)

Ο στόχος της ομάδας είναι να φτιάξει ένα κορμό για τα επόμενα χρόνια , να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στην ομάδα ήμουν και τη πρώτη χρονιά στη Β΄κατηγορία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος , καθώς η ομάδα ανεβαίνει κάθε χρονιά και κατηγορία.

Το κλιμα στην ομάδα είναι φιλικό και οικογενειακό , αυτό είναι που μας διακρίνει. Το γεγονός ότι είμαστε μία παρέα !

Θεωρώ ότι οι στόχοι της ομάδας είναι εφικτόι και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα από αυτά που έχουμε πει.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που προπονώ ομάδα της Α1΄. Ξεκίνησα από Β΄, πέρσι ήμουν σε ομάδα της Α΄και φέτος στην Α1΄. Αποτελεί για εμένα μία μεγάλη πρόκλιση.

 

12108100_956327357778896_683278867911892719_n.jpg

 

Σάκης Κούδας

Στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν θεωρώ πως είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αισθάνομαι πολύ όμορφα , καθώς είναι η πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην Α1΄. Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν άνετα στη κατηγορία. Πιστεύω πως οι στόχοι μας είναι εφικτοί και μπορούμε εύκολα να καταφέρουμε την επιτευξή τους.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Είμαστε μια οικογένεια . Μπορεί να είμαστε καινούργια ομάδα αλλά έχουμε δεθεί μεταξύ μας.

Θεωρώ πως μπορώ να αποκομίσω σημαντικές εμπειρίες από την ομάδα ,καθώς στο ρόστερ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε εθνικές κατηγορίες.

 

73482759_2777312508947475_7308884188499804160_n.jpg

 

Περικλής Σκεύης

Οι στόχοι της ομάδας τη φετινή σεζόν είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία και όπως μας έχουν πεί και οι προπονητές μας στόχος είναι να πάρουμε χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδία έτσι ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι την επόμενη σεζόν.

Ανεβήκαμε πολύ γρήγορα ,αλλά θεωρώ ότι ήταν όλα φυσιολογικά, και το πρωτάθλημα στη Β΄ και η 2η θέση στην Α΄. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και το αξίζαμε. Η ομάδα δεν είναι τυχαία εδώ , ήρθαμε για να μείνουμε.

Ήμουν ο πρώτος παίκτης που εντάχθηκε στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι με την ομάδα αυτή στην Α1΄. Φυσικά είναι μια δύσκολη κατηγορία και στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από το καλοκαίρι. Σιγά -σιγάτα αποτελέσματα βγαίνουν.

Θεωρώ πως οι στόχοι είναι στις δυνατότες μας.

Το κλίμα από τη πρώτη χρονιά ήταν οικογενειακό , για αυτό παραμένω στην ομάδα , είμαστε όλοι δεμένοι. Νιώθω την ομάδα σαν το "δεύτερο σπίτι μου".

Προσωπικά έχω ως στόχο να πάρω εμπειρίες και να πλαισιώσω τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. 

 

ΑΚΗΣ_ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.jpg

 

Άκης Κουλούρης

Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία , δεν σκοπεύουμε να βγούμε πρώτη αλλά περισσότερο να φτιάξουμε μια καλή ομάδα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια νέα ομάδα ,η οποία αγωνίζεται στην Α1΄.Ο Νέος αγωνίζεται για τρίτη χρονιά. Θελώ να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα αλλά να αποκτήσω και εμπειρίες, καθώς η Α1΄είναι μια απαιτητική κατηγορία.

Το κλιμα στην ομάδα είναι εξαιρετικά καλό. Θεωρώ ότι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα είναι εφικτοί.

 

 

67581775_341261233471451_113132462233616384_n.jpg

 

Νίκος Μεντής

Στόχος της ομάδας είναι να πάμε όσο πιο καλά μπορούμε ,να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να δημιουργήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα. Γενικά το ποδόσφαιρο δεν έχει μεγάλες διαφορές από επαγγελματικό σε ερασιτεχνικό. Πολλές ερασιτεχνικές ομάδες μπορούν να είναι και σε παραπάνω κατηγορίες. Σίγουρα κάτι τέτοια μπορεί να πετύχει και ο Νέος. Φαίνεται πώς στην ομάδα γίνεται κάτι καλό για αυτό και έχει ανέβει δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια.

Σαν ομάδα προσπαθούμε να ερχόμαστε όσο πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Θέλουμε να γίνουμε μια οικογένεια , όχι μόνο οι παίκτες αλλά και η διοίκηση ακόμα και όσοι φίλαθλοί έρχονται στο γήπεσο να μας υποστηρίξουν. Αυτό βέβαια είναι κάτι που απαιτεί χρόνο. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Είμαι υποχρεωμένος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο. Θεωρώ πως η ομάδα έχει θέσει εφικτούς στόχους. Όπως έχω δει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από όσα έχουμε προγραμματίσει.