mpala_0.jpg

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κέρκυρας προκρίθηκε ο Κρόνος Αργυράδων!

Επικρατώντας με σκορ 3-0 ο Κρόνος Αργυράδων επί του Αχιλλέα Νυμφών, πέρασε στη β΄φάση του θεσμού. Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας των Αργυράδων για τον Κώστα Καλούδη.

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Στέφανος Γκίτσης με κοντινό πλασέ, έπειτα από ωραία ασίστ του Διονύση Καταβάτη. Στο 25΄ ο Γιώργος Βλάσσης έπειτα από ασίστ του Άντονι Ίσερη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 55΄ ο Γιώργος Βλάσσης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Αχιλλέας Νυμφών είχε κάποιες καλές στιγμές στην αναμέτρηση τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, καθώς απέναντι του βρήκε τον εξαιρετικό κίπερ του Κρόνου Αργυράδων, Χριστόφοο Ανδριώτη.

Ο Κρόνος Αργυράδων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιώργου Βλάσση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Αυλωνίτης, Σταμάτης

 

Κρόνος Αργυράδων (Καλούδης Κ.) Ανδριώτης, Μελισσουργός, Μίντζα, Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Μηνάς, Καταβάτης, Ίσερης. Βλάσσης Γ., Σουλάνης, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Μίαρης Π., Λέσσης Λ.

 

Αχιλλέας Νυμφών (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος, Ψαρράς, Τσενεμπής, Μπάνος Κ., Κοντάλιπος Α., Μωραΐτης, Τζώρας, Κοντάλιπος Σ., Ξανθός, Λάτσι, Τσιαούσης

Έπαιξαν και οι: Σακκάς, Μπάνος Δ., Παουλίνης, Σουρδής, Φαρμάκης