ΝΕΔΕΛΚΟΣ.jpg

Παραμένει στον Ιόνιο ο Στέφανος Νεδέλκος.

Ο Νεδέλκος αγωνίζεται στη θέση 3 (small forward) και φημίζεται για τα καρφώματα του. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Κερκυραικό ΓΣ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιωνικό ,ΑΕ Ρέντη και ΓΣ Κορωπίου ,έπειτα επέστρεψε στο νησί και αγωνίστηκε εκ νέου με τη φανέλα του Κερκυραικού .Το 2017 αποκτήθηκε από το Φαίακα ,ο οποίος μόλις είχε ανέβει στη Γ΄Εθνική. Ήταν ένας από τους βασικότερους συντελεστές της ανόδου στη Β΄Εθνική ,ενώ και στη Β΄εθνική πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιόνιο και είχε σημαντική παρουσία στην καλή πορεία της κερκυραϊκής ομάδας την περσινή σεζον στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ παράλληλα ήταν και αρχηγός της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση του Ιόνιου:

Ο Αρχηγός μας παραμένει στη θέση του... Μαζί μας και στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ο Στέφανος "air" Νεδέλκος ο οποίος θα είναι και φέτος η αιχμή του δόρατος στην επίθεση μας... Αν και πέρυσι στερηθήκαμε την πολύτιμη παρουσία του σε αρκετούς αγώνες λόγω του τραυματισμού του, πλέον είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει και ανυπομονεί πολύ για αυτό. Ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας μας παραμένει στον Ιόνιο και δηλώνει ξανά δυναμικό παρόν... Στέφανε σε ευχαριστούμε που θα είσαι μαζί μας και στην φετινή μας προσπάθεια και χαιρόμαστε για την επιλογή σου να παραμείνεις στην οικογένεια του Ιόνιου...!

Νέες υπερπτήσεις αναμένονται απο τον δικό μας "air"....