ΟΛΥ_ΟΦΑΜ.jpg

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΟΦΑΜ.

Ο ΟΦΑΜ επικράτησε με σκορ 4-2 επί της Ολυμπιάδας Καρουσάδων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5΄ ο Γιάννης Γωνιάδης. Στο 19΄ ο Κωνσταντίνος Καρβούνης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σπαταλά για το 1-1. Το 1-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους .

Όπως ξεκίνησε το α΄ ημίχρονο, ξεκίνησε και το β΄! Με γκολ του Γιάννη Γωνιάδη στα πέντε πρώτα λεπτά, ο ΟΦΑΜ βρέθηκε εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στο 68' ο Τάσος Αρμενιάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ το 3-1 για να μειώσει σε 3-2 η Ολυμπιάδα Καρουσάδων δέκα λεπτά αργότερα με γκολ του Κώστα Νικολάου, έπειτα από ασίστ του Καπάνταη. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 83'  ο Άκης Χαρβαλιάς, ύστερα από ασίστ του Χάρη Ανδριώτη.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Κοσκινάς, Σακκάς

 

ΟΦΑΜ (Ανδριώτης Π.) Σπαταλάς, Ανδριώτης Σ., Ρούσσος, Γραικός, Σπίνουλας, Βασιλάκης, Κάρρας, Αρμενιάκος Τ., Αμπατζίδης, Βρυώνης Γ., Γωνιάδης

Έπαιξαν και οι: Χαρβαλιάς, Λουκάς, Σκούφος, Ανδριώτης Χ.

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Καλούδης Ι.) Τσουκαλάς, Μέσσας, Κουρσάρης Ι., Κατσαρός, Μαρίτσας, Λεοντίτσης, Κροκίδης, Προβατάς, Διαμαντόπουλος, Βλασερός Κ., Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Νικολάου, Καπάνταης, Σακκάς, Μαρτίνος