ςΕΓςΕ.jpg

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει μέσω της ιστοσελίδας μας ο Βαγγέλης Βρακάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Θιναλιακού.

Ο Βαγγέλης Βρακάς "έγραψε" τη δική του ιστορία στο Θιναλιακό αγωνιζόμενος για συνολικά 6.5 σεζόν (2010-11, 2012-17 και 2019) και φυσικά δεν ξεχνάει ότι στους "Οράνιε" αγαπήθηκε όσο λίγοι, ενώ παράλληλα και ο ίδιος δέθηκε ιδιαίτερα με την ομάδα της Αχαράβης. Αν και προπονητής στο Βέλγιο πλέον δεν ξεχνάει την παρουσία του στο Θιναλιακό και στέλνει το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

67464825_2674382342595481_8433493036763185152_n.jpg

 

Το μήνυμα του Βαγγέλη Βρακά:

Όσοι γνωρίζουν την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία μου στο νησί γνωρίσουν πολύ καλά το ποσό δεμένος ήμουν με την ομάδα του Θιναλιακού αγαπήθηκα από τον κόσμο όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες υπήρχαν τότε στην ομάδα πολύ καλύτεροι ποδοσφαιριστές από εμένα όμως αυτό που είχα και κέρδισα να είμαι από τους αγαπημένους της εξέδρας ήταν ο σεβασμός που είχα προς τους φιλάθλους της ομάδας το πάθος και την τρέλα μου.

Όσο αγωνίστηκα στην ομάδα η φίλαθλοι με τιμούσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα μου σε κάθε αγώνα είτε ακόμη και σε πανό δείχνοντας  με αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Θιναλιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις να έχει κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα ως προπονητής πρώην μου συμπαίχτη και φίλος (Σπύρος Δένδιας).

Πραγματικά μπράβο γιατί ότι κατάφερε την φετινή χρόνια. συγχαρητήρια και στον πρόεδρο Χρ. Ανεμογιάννης για την επιλογή του να εμπιστεύεται δικό μας παιδί.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλη την ομάδα:

ΔΣ STAFF ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

και τους εύχομαι να έχουν άλλες τόσες επιτυχίες στο μέλλον.