264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Ματσάρα στο Σκριπερό.

Με σκορ 3-4 επικράτησε ο ΑΠΣ Μπενιτσών επί της ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών, σε ένα ματς με πολλά γκολ και παράπονα για τη διαιτησία από τη γηπεδούχο ομάδα.

Η ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών προηγήθηκε μόλις στο 15΄ χάρη σε τέρμα του Σπύρου Φωτεινού. Ο ΑΠΣ Μπενιτσών κατάφερε άμεσα να φέρει "τούμπα" το ματς χάρη σε τέρματα των Βασίλη Πετρόγιαννη (κόντρα σε μία από τις πρώην ομάδες του) και του Προκόπη Πάγκαλη.  Στο 36΄ ο Βασίλης Καλούδης, υποδέχτηκε τη μπάλα από βολέ του Ανδρέα Ασπρέα και με ψιλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο β΄ μέρος ο ΑΠΣ Μπενιτσών κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 68΄ χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Προκόπη Πάγκαλη στην αναμέτρηση. Στο 70' ο Σπύρος Φωτεινός ισοφάρισε σε 3-3 (δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση), ενώ δέκα λεπτά μετά πέτυχε ένα ακόμη τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε κάτι το οποίο έφερε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων των γηπεδούχων. Στο 85΄ ο ΑΠΣ Μπενιτσών κέρδισε πέναλτι, φάση για την οποία επίσης διαμαρτυρέται έντονα η ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών.Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Βασίλης Ψαράς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφόνοντας το τελικό 3-4.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Σταμάτης, Μουζακίτης

 

ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών (Κορακιανίτης Α. - Αγάθος Θ.) Ασπρέας, Κανάνι, Μεντίνι, Αγάθος Λ., Αγάθος Θ., Σουλιώτης, Καλούδης, Φωτεινός, Βραδής, Νάκος, Βλάχος

Έπαιξαν και οι: Τσιλιμπάρης, Κωστελέτος, Πανδής

 

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Γκουτζαμάνης, Ψαρράς, Μελίδης, Πουλημένος, Κοντός, Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Ζωχιός, Μοτσενίγος, Μπράτος, Αδάμος

Έπαιξαν και οι: Κατσαμώρας, Σαμοΐλης, Λίβερης, Σεϊντιράι