Επιστροφή στις νίκες για τον Οδυσσέα Αυλιωτών.
Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Οδυσσέας Αυλιωτών, επικρατώντας με σκορ 0-1 επί του Μεγάλου Αλέξανδρου και παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους με ένα πλασέ του Πανταζή το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ λίγο πριν το ημίωρο ο Μέγας Αλέξανδρος είχε και δοκάρι σε σουτ του Φώτη Μπάλα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0.
Στο β΄ μέρος ο Οδυσσέας Αυλιωτών κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς και συγκεκριμένα στο 50΄ όταν μετά από πάσα του Λοΐσιου, ο Χρήστος Ιμέρης βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, επιχείρησε ένα πλασέ, τη μπάλα απέκρουσε προσωρινά ο Βασιλάκης, βρήκε και στο Χρυσικόπουλο και κατόπιν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Οδυσσέας έφτασε πολύ κοντά στο 0-2, όμως το πλασέ του Μάριου Μουζακίτη από πλεονεκτική θέση σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος στο β΄ μέρος είχε κάποιες δύο καλές στιγμές σε ισάριθμες προσπάθειες του Σπύρου Μιχαλά, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ.
Διαιτησία: Δράμπαλος, Ίσερης, Αυλωνίτης
Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Βασιλάκης, Μουμούρης, Πανάρετος, Χρυσικόπουλος, Αβραμιώτης, Θεοχάρης, Νίκολα, Μπάλας, Πανταζής, Μιχαλάς, Βλάχος
Έπαιξε και ο: Αγάθος
Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Σώκαλης, Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Μουζακίτης Ι. (Σούλος), Μυρίλλας, Ρίκος Κ., Μουζακίτης Μ., Κουβαράς, Μουζακίτης Αγγ., Ιμέρης, Λοΐσιος, Μουζακίτης Κ. (Μπακιράτος)
Έπαιξαν και οι: Μουζακίτης Α., Μουζακίτης Τ., Αυλωνίτης Α., Ρίκος Δ., Καρκαμπούνας