ςδςδ.jpg

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΟΦΑΜ.

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ομάδα του Αγίου Ματθαίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας από τον Τηλυκράτη. Ο Τηλυκράτης ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με σκορ 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καζανάς έδωσε πέναλντι στον Τηλυκράτη, σε ανατροπή του Περιστέρη από τον Γραικό Κ., μία απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΑΜ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πολύπειρος Ξενοφώντας Φέτσης -ο οποίος προσφατά αποκτήθηκε από τον Αμβρακικό Βόνιτσας- και τη μετουσίωσε σε γκολ. Το 2-0 για την ομάδα της Λευκάδας ήρθε στο 44΄ όταν μετά από σέντρα του Κυπαρίσση, ο Γραμματικόπουλος κατέβασε έξοχα τη μπάλα και με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία της εστίας του Σκάρπου και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Μάλιστα, στο 39΄ ο Γραμματικόπουλος -και πάλι- από σέντρα του Κυπαρίσση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βακράκος στο 58΄, έπειτα από ασιστ του Κυπαρίσση. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 50΄ σε γύρισμα του Γωνιάδη στην αντίπαλοι περιοχή, ο ΟΦΑΜ ζήτησε πέναλντι σε χέρι αμυνόμενου.

 

Διαιτησία: Καζανάς Σπύρος, Βασιλόπουλος Παναγιώτης, Γαλανόπουλος Γιώργος (ΕΠΣ Αιτολοακαρνανίας)

 

Τηλυκράτης (Νταλακούρας Γ.) Λέτσο, Μπαρούτας, Καταγής, Ντόβας, Κούσας, Φέτσης, Τσελάι, Κυπαρίσσης, Περιστέρης, Μανακίτσας, Βακράκος

Έπαιξαν και οι: Γραμματικόπουλος, Αλεπούδης, Πετράκος, Βάνας

 

ΟΦΑΜ (Σιδερόπουλος Σ.) Σκάρπος, Ταμπάκου, Κατελούζος, Γραικός Κ., Σπίνουλας Σπ., Σκολαρίκης, Βλάχος, Ζωχιός, Γραικος Γ., Γραικός Ι., Γωνιάδης

Έπαιξαν και οι: Παππάς, Σπίνουλας Ν., Μαραντζάς, Σούκερας, Γραικός Αλ.