20767787_1428846610525019_2808037758369859815_n.jpg

Δεν άφησε αναπάντητα τα δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, η ΑΕ Λευκίμμης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ κ. ΑΝΔΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟSPORT!!!

Αμφισβήτηση και υπονόμευση της λειτουργίας της Αθλητικής Δικαιοσύνης από τον Μακεδονικό, με προσβλητικό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του ιδιοκτησίας του κ. Ανδρώνη, ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης.

Παρέμβαση και προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης με κριτική των αποφάσεων της Αθλητικής Δικαιοσύνης, εμφανίζεται με ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ της η αθλητική εφημερίδα, ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ ιδιοκτησίας METRONMEDIAτου κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη και της ομάδας του Μακεδονικού ο οποίος διεκδικεί να πάρει “κάλπικο πρωτάθλημα” και να υποβιβαστεί η ομάδα της Λευκίμμης.
Πιο συγκεκριμένα στο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας ΜΕΤΡΟSPORT Νο 3123 της Κυριακής 17 Απριλίου 2022 και ενώ έχει απορριφθεί η ένσταση του Μακεδονικού από την ΕΠΟ ο κ. Ανδρώνης στο πρωτοσέλιδο με μεγάλα γράμματα γράφει:
<<ΣΚΑΝΔΑΛΟ>> ευθεία παρέμβαση των κανονισμών η ατιμωρησία του παίκτη της Λευκίμμης που απείλησε και εξύβρισε τον Διαιτητή σύμφωνα με το φύλλο αγώνα! Βέβαιος ο Μακεδονικός ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων».
Η σφοδρή κριτική που ασκεί ο κ. Ανδρώνης ιδιοκτήτης της εφημερίδας ΜΕΤΡΟSPORT και ιδιοκτήτης της ομάδας του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης είναι μια συστηματική προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της λειτουργίας της Αθλητικής Δικαιοσύνης ενώ έχει αποφασίσει απορρίπτοντας την από 11.4.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ».
Στόχος, του κ. Ανδρώνη με το δημοσίευμα είναι η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ενώ επιχειρεί συνειδητά την υπονόμευσή της. Στην προκειμένη περίπτωση το θράσος του φτάνει στην ανοιχτή και μεθοδευμένη σύγκρουση χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ιδιοκτησίας του, στις πιο χυδαίες εκδοχές στο διασυρμό και την εξύβριση της Αθλητικής Δικαιοσύνης, αμφισβητώντας ή κάνοντας λόγο για ουσιαστική υποχώρηση του κράτους δικαίου και ενώ ο ίδιος χρησιμοποιεί μεθοδικά έναν καθεστωτικό αυταρχισμό.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη αποτελεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση του δικαστή, έννοια κεφαλαιώδους σημασίας για τη δικαστική ανεξαρτησία και εγγύηση για το κράτος δικαίου.
Αυτό που είναι βέβαιο πάντως είναι ότι με τις λοιδορίες, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και εκβιασμούς, επιδιώκει να χειραγωγήσει την αναξάρτητη διακαιοσύνη και να προκαταλάβει την τελική απόφαση λέγοντας ότι είναι “Βέβαιος ο Μακεδονικός ότι θα δικαιωθεί από την επιτροπή εφέσεων”.
Ξέρει κάτι ο κ. Ανδρώνης και ο Μακεδονικός που δεν ξέρει κανείς άλλος ή κάνει αδόκιμη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατέχει;
Τώρα είναι που πρέπει να επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη...
Το παρήγορο στοιχείο αλλά και πολύ σημαντικό συγχρόνως είναι ότι αυτή η θλιβερή σχεδόν αποκρουστική συμπεριφορά του κ. Ανδρώνη είναι καταδικαστέα, θυμίζει άλλες εποχές οι οποίες έχουν αποτύχει και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Παπαγαλάκια του διαπλεκόμενου συστήματος δεν μας ακουμπάτε!!!
Με θλίψη, αηδία αλλά δυστυχώς χωρίς καμία έκπληξη παρακολουθούμε με την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα τον 2ο όμιλο, με την ομάδα μας την Λευκίμμη, να έχει πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία, τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται την εξόντωση της ομάδας μας και κατ’ επέκταση του ποδοσφαίρου του νησιού μας, να προσπαθούν να «βρωμίσουν» και να μας σπιλώσουν.
Πληροφορούμε όλους αυτούς τους εργολάβους της «λάσπης» και τα αφεντικά τους ότι η ομάδα μας η ΑΕ Λευκίμμης είναι αυτή που έδωσε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα έως το τέλος αψηφώντας οποιαδήποτε δύναμη, είναι η ομάδα, η οποία έδωσε ελπίδα στη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας στο νησί της Κέρκυρας, ένωσε ομάδες φίλους και οπαδούς και άλλων ομάδων γιατί βλέποντας την αδικία η οποία πάει να συμβεί από συγκεκριμένο σύλλογο με συγκεκριμένο αθλητικό οργανισμό, συσπείρωσε ακόμη περισσότερο τον κόσμο του νησιού.
Ενστάσεις, εφέσεις και επιρροή στην αθλητική δικαιοσύνη η οποία μας δικαίωσε πρωτόδικα απορρίπτοντας την από 11.4.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ» δεν μας φοβίζουν!!!!
Καλούμε τα "παπαγαλάκια" του διαπλεκόμενου συστήματος METRONMEDIA του κ. Ανδρώνη και ιδιοκτήτη της ομάδας του Μακεδονικού, ως πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους να συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο. Όποια εφημερίδα, όποιο τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μέσο χρησιμοποιήσουν "κύριοι" δεν μας ακουμπάτε . Η ιστορία έγραψε και δεν ξεγράφει.
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ είναι η ομάδα που όλοι την περικλείουν με απεριόριστη εκτίμηση και τον σεβασμό που της αξίζει, διότι ότι κέρδισε το κέρδισε με τον ιδρώτα της και τον κόπο της μέσα στο γήπεδο!!!!