86971839_504470277150545_8496295367120257024_n.jpg

Πριν από περίπου 1 μήνα και συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου η σελίδα μας είχε αναρτήσει στο Facebook το επίτευγμα του επιθετικού του Κεραυνού Ποταμού Λάμπρου Τσίτσικα, ο οποίος έως τωρα έχει σημειώσει 4 φορές χατ-τρικ. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε τη νέα μας κατηγορία με τίτλο Specials I με το επίτευγμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

 

ΑΑ.jpg
Ο Λάμπρος Τσίτσικας είναι γεννημένος το 1990 στη Κέρκυρα και διαθέτει αρκετά καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του ψηλός, γρήγορος με καλά τελειώματα και ποδοσφαιρική εφυεία. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα Ιωάννινα στην ηλικία των 14 ετών. Στην πρώτη χρονιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε στην Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της πόλης,και συγκεκριμένα στον Παναμπελιακό υπό την καθοδήγηση του γνωστού για την φράση «Λάρωσε» Σωτήρη Δογορίτη. https://www.youtube.com/watch?v=ewsFtDDDOF8
Την πρώτη χρονιά κατάφερε να αφήσει το πρώτο του στίγμα πετυχαίνοντας 5 γκολ αγωνιζόμενος σε 11 παιχνίδα. Την 2η χρονιά στην ομάδα, ήταν καταλυτικός για την άνοδο με τελικό απολογισμό 18 γκολ σε 24 αγώνες όντας και 1ος σκόρερ της κατηγορίας. Στην 3η του χρόνια συνέβαλλε τα μέγιστα για την παραμονή της ομάδας στην Β’ κατηγορία με 15 τέρματα σε 21 συμμετοχές. 
 
Όπως ήταν φυσιολογικό οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Α’ κατηγορίας, με τον Λάμπρο να συμφωνεί τελικά με την ομάδα του Ροδοτοπίου. Εκεί θα καταφέρει να τρελάνει το χωριό και να πετύχει 9 γκολ σε 6 μόλις συμμετοχές. Και κάπου εκεί θα έρθει η ευκαιρία για να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, με την ομάδα της Δόξας Κρανούλας της τότε Δ΄ Εθνικής,  να του κάνει μία άκρως ελκυστική πρόταση σε εκείνον και την ομάδα του. Ωστόσο, καθότι βρίσκοταν στην τελευταία τάξη του Λυκείου με τις πανελλήνιες εξετάσεις να είναι προ των πυλών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τις σπουδές και να περάσει με επιτυχία στο τμήμα Πολ. Μηχανικών στο Α.Π.Θ.
Αφού περάσουν 3 χρόνια χωρίς ποδοσφαιρική δράση για εκείνον, θα έρθει η πρόταση για να αγωνίστει στο Α’ Τοπικό Βέροιας με την ομάδα του Μακεδονικού Πλατάνων, στην οποία πριν καλά ολοκληρωθεί το 1ο μισό του πρωταθλήματος θα του χτυπήσει την πόρτα ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός. Στην προσπάθεια του να τριπλάρει τον αντίπαλό του, το πόδι θα κολλήσει στο χορτάρι με αποτέλεσμα την ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο δεξί του πόδι. Θα εγχειριστεί με επιτυχία κι από εκεί και περά ξεκινά ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης.
 ααα.jpg
Οι υποχρεώσεις του είναι τέτοιες που δεν θα αγωνιστεί για αρκετό χρονικό διάστημα από τότε και αφού έχει μετεγκατασταθεί ξανά στην πόλη των Ιωαννίνων, θα σμίξουν οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι δύο κολλητών φίλων και κουμπάρων. Θα αγωνιστεί και πάλι στο Γ’ Τοπικό στα Ιωάννινα με την ομάδα του Αετού Αγ. Ιωάννη, υπό την καθοδήγηση του αδερφικού του φίλου σε ρόλο προπονητή, και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θα πετύχει 12 γκολ σε 9 αγωνιστικές στο 1ο μισό της περιόδου μέχρι να έρθει η πρόταση από τον Θρίαμβο Σερβιανών στην Α’ κατηγορία ξανασυναντώντας τον Σωτήρη Δογορίτη, ως προπονητή παρέα με τον κουμπάρο του σε ρόλου βοηθού προπονητή. 
 
ααααα.jpg
Εκεί θα βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον δύσκολο στόχο της παραμονής με καθοριστικές εμφανίσεις παίζοντας σε όλες τις θέσης της επίθεσης, με τελικό απολογισμό 1 γκολ και 3 ασίστ σε 4 εμφανίσεις.
 
Έτσι φτάνοντας στο σήμερα, έχοντας επιστρέψει στη γενέτειρα για να εργαστεί με επιτυχία ως Πολ. Μηχανικός, θα πετύχει κάτι το άκρως εντυπωσιακό. Στην παρθενική του χρονιά στα γήπεδα της Κέρκυρας, με την ομάδα του Κεραυνού Ποταμού, θα σκοράρει 16 γκόλ σε μόλις 13 αγωνιστικές, και μάλιστα με 4 χατ-τρικ, να σκοράρει δηλαδή 3 φορές στον ίδιο αγώνα.