ΤΡΙΑΝΤΑφ.jpg

Μία σπουδαία διάκριση κατέκτησε ο αθλητής του Solar Karate.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τριανταφύλλου συμμετείχε στο τριήμερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian jiu-jitsu που έλαβε χώρα στη Ρώμη και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του. Μάλιστα, είναι και το πρώτο ευρωπαϊκό μετάλλιο για το Solar Karate στο  Brazilian jiu-jitsu.

 

H ανακοίνωση:

Ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε ,αυτή τη φορά με την συμμετοχή μου ως αθλητή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian jiu-jitsu στη Ρωμη.Ειμαι πολύ χαρούμενος που φέρνω στο Solar Club Corfu μετάλλιο,καθώς κατέκτησα την 3η θέση στην κατηγορία μου.Αυτο το μετάλλιο είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό μετάλλιο στον σύλλογό μας για το Brazilian jiu-jitsu και αποτελεί δικαίωση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται και στο άθλημα αυτό .
Κι επειδή τα μετάλλια είναι για τις τροπαιοθηκες και τα ράφια κι αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η καθημερινή προπόνηση ,αύριο ραντεβού στο τατάμι.
Ευχαριστώ θερμά τον εκπαιδευτή του συλλόγου στο bjj Spiros Labouras , τον Vasileios Vlachopoulos που ήταν πάντα εκεί και τους μαθητές μου που με εξελίσσουν...
Τέλος είμαι ευγνώμων για το ΚΑΡΑΤΕ που είναι η βάση μου και η αρχή όλων....