ΔΙΜ_ΔΕΛ.jpg

Έναν σημαντικό αθλητή διατήρησε στο δυναμικό του ο ΑΟ Φαίαξ.

Συγκεκριμένα, για μία ακόμη χρονιά ο Δημήτρης Δελλής θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Φαίακα. Πρόκειται για έναν αθλητή με μακροχρόνια και σημαντική προσφορά στο σύλλογο. Με λίγα λόγια η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν αναμενόμενη.

Ο Δημήτρης Δελλής είναι γεννημένος το 1993 και αποτελεί γέννημα-θρέμα του Φαίακα. Αποχώρησε μόνο μια σεζόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2011-12, όταν λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη, πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Φαίακα, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν μια από τις σταθερές μονάδες του Φαίακα στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Δημήτρη…!!!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με ένα δικό μας παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας μας τον Δημήτρη Δελλή….!!!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε να ασχολείται με το χαντμπολ σε ηλικία 6 ετών το 2000 και μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα μας ,με εξαίρεση τη σεζόν 2011-2012 που αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης ,όντας φοιτητής στη Θεσσαλονίκη…..!!!

Η 20 έτη προσφορά του Μήτσου στην ομάδα τεράστια για αυτό διοίκηση και αθλητής ήρθαν πολύ γρήγορα στην ανανέωση συνεργασίας και για τη σεζόν 2021-2022

 

Δηλώσεις Δημήτρη Δελλή :

Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μαζί με την αθλητική μου οικογένεια. Αυτή η χαρά είναι διπλή καθώς φέτος θα έχω στο πλευρό μου τον Κώστα Τσιλιμπαρη, τον Ευγένιο Κουλούρη, τον Άγγελο Τσίλη αλλά και όλους τους Κερκυραίους συναθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν με το καραβάκι στη φανέλα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και μια γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρόνια!

Vamos Καραβάκι….!!!!