mpala_0.jpg

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ισόπαλοι με σκορ 0-0 αναδείχθηκαν Ολυμπιάδα Καρουσάδων και Όλυμπος, σε ένα από τα δύο βαθμολογικά ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΚ. 

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν ελάχιστες καλές στιγμές. Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων είχε μία καλή στιγμή με το Δημήτρη Κοιλιάρα, ενώ ο Όλυμπος απείλησε στο 37΄ σε μία προσπάθεια του Γιώργου Μποζίκη, η οποία δεν είχε το επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα. 

Στο β΄ μέρος η Ολυμπιάδα Καρουσάδων προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις με τους Λουκά Βλασερό, Κώστα Γεωργακόπουλο και Σπύρο Μπαντούνο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Από την άλλη πλευρά ο Όλυμπος είχε τη δική του ευκαιρία να πάρει τη νίκη, με το Γιώργο Ιωνά στο 75΄ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πισσιάνη.

Μετά την αναμέτρηση αυτή η Ολυμπιάδα Καρουσάδων εξακολουθεί να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ ο Όλυμπος στην 5η με 14 βαθμούς. Αναμφίβολα, το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται - έως τώρα- είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά όλων των εποχών. 

 

Διαιτησία: Γιούργας, Γαρδικιώτης, Γκιόκας

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Σφακιανάκης Ι.) Πισσιάνης, Κάνταρος, Μεντής, Γαρδικιώτης, Μερκάι, Λέσσης, Κροκίδης, Κεΐσογλου, Γεωργακόπουλος, Κοιλιάρας, Βλασερός Λ. 

Έπαιξαν και οι: Βλασερός Κ., Μπαντούνος 

 

Όλυμπος (Πανδής Α.) Ζερβός, Νταής, Καραμάνος, Κοσκινάς Λ., Παπαδάτος, Κουρτελέσης, Ψαρράς, Σουρβίνος, Μποζίκης, Λεπενιώτης, Μποζίκης, Ιωνάς

Έπαιξαν και οι: Ζώτος, Μουζακίτης, Μακρής, Ασπιώτης, Βλαστός