
Παραμένει στις τάξεις της ΑΕ Λευκίμμης ο νεαρός αμυντικός.
Ποδοσφαιριστής της ΑΕ Λευκίμμης θα είναι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Βλάσσης. Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή γέννημα - θρέμμα της ΑΕ Λευκίμμης, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε άλλη ομάδα. Μάλιστα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή "πιστό στρατιώτη" στις τάξεις της ομάδας, ο οποίος προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες όποτε του ζητηθεί.
Με την ΑΕ Λευκίμμης κατέκτησε το πρωτάθλημα Κέρκυρας τη σεζόν 2025-2026, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο Κέρκυρας, το σούπερ καπ Κέρκυρας και συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.
Η ανακοίνωση:
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Βλάση για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.
Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίνονται μόνο από την απόδοσή τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που εκφράζουν απόλυτα την ψυχή ενός συλλόγου. Ο Χρήστος Βλάσης ανήκει αναμφίβολα στη δεύτερη κατηγορία.
Γέννημα-θρέμμα της Α.Ε. Λευκίμμης, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ακολουθώντας όλα τα στάδια μέχρι να φορέσει την φανέλα της πρώτης ομάδας σε νεαρή ηλικία. Με υπομονή, δουλειά και αφοσίωση ξεδίπλωσε το ταλέντο του στα γήπεδα της Κέρκυρας, αποδεικνύοντας ότι η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα καθημερινής προσπάθειας.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της ομάδας και συνέβαλε ουσιαστικά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της παραμονής στη Γ' Εθνική, όποτε του ζητήθηκε να προσφέρει.
Για εμάς, όμως, ο Χρήστος είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ο ορισμός του «στρατιώτη». Ένα παιδί που δεν έμαθε ποτέ να ζητά, αλλά μόνο να προσφέρει. Πάντα παρών, πάντα διαθέσιμος, πάντα έτοιμος να βάλει το "εμείς" πάνω από το "εγώ". Χωρίς απαιτήσεις, χωρίς ανταλλάγματα, μόνο με αγάπη για την φανέλα και τον τόπο του.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η φετινή σεζόν μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο του βήμα. Με μια ολοκληρωμένη προετοιμασία, έχοντας αφήσει πίσω του τις υποχρεώσεις της στρατιωτικής θητείας και βρίσκοντας τον αγωνιστικό του ρυθμό, είμαστε βέβαιοι πως ο Χρήστος διαθέτει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα όπλα του τεχνικού επιτελείου στην δύσκολη πορεία της Γ' Εθνικής.
Η Α.Ε. Λευκίμμης θα συνεχίσει να επενδύει στα παιδιά του νησιού μας. Σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι σημαίνει να εκπροσωπείς τον τόπο σου, που μεγάλωσαν στην Κέρκυρα και που αγωνίζονται με πάθος, υπερηφάνεια και αυταπάρνηση. Γιατί πάνω σε αυτούς χτίζεται η Α.Ε.Λ. του σήμερα & του αύριο, η ΑΕΛ του 2030.
Χρήστο, είμαστε περήφανοι που συνεχίζεις να φοράς την φανέλα της ομάδας του τόπου σου. Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Είμαστε βέβαιοι πως τα καλύτερα για εσένα βρίσκονται ακόμη μπροστά.