266fe102-ee01-4bf6-a6e8-59f619c95c5b.jpg

Τη δεύτερη φετινή της νίκη πραγματοποίησε η Τραβέρσο.

Με σκορ 4-1 επικράτησε η Τραβέρσο επί του ΑΟ Βασιλατίκων στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κανονιού για την 24η αγωνιστική.

Η Τραβέρσο ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1΄ όταν ο Γιώργος Μαυρωνάς εκμεταλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον κίπερ του ΑΟ Βασιλατίκων, Αντώνη Γεωργοπάλη και με "ψύχραιμο" πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 12΄ η Τραβέρσο έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Τόμ Τιούρελ βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια η Τραβέρσο είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Τομ Τιούρελ, ένα σουτ του Γιώργου Αρμενιάκου το οποίο κατέληξε άουτ και μία κεφαλιά - ψαράκι του Γιώργου Μαυρωνά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Λαμπίρη, την οποία απέκρουσε "ενστικτωδώς" ο Αντώνης Γεωργοπάλης. Στο 35΄ η Τραβέρσο έφτασε και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Λαμπίρη, ο Κώστας Βάνας με κεφαλιά "έγραψε" το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα. 

Στο β΄ μέρος η Τραβέρσο είχε αρχικά μία πολύ καλή στιγμή με τον Τομ Τιούρελ, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ. Στο 53΄ ο Γιώργος Μαυρωνάς επιχείρησε μία έξοχη σέντρα από τα δεξιά, ο Βασίλης Κολόι "τσίμπησε" τη μπάλα με το κεφάλι και σε κενή εστία ο Τομ Τιούρελ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ο ΑΟ Βασιλατίκων είχε μία καλή στιγμή με ένα σουτ του Γιώργου Μήτσουλη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τραβέρσο, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Στο 76΄ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Γιάννη Νίκα, ο Τομ Τιούρελ με έξοχο πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ παράλληλα σημείωσε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟ Βασιλατίκων απείλησε με ένα σουτ του Γιώργου Μήτσουλη, όμως ο Δημήτρης Ελευεθεριάδης δήλωσε "παρών". Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 89΄ ο νεοεισελθών Κωνσταντίνος Βάρελης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δόθηκε σε χέρι του Γρηγόρη Στέλιου) διαμόρφωσε το τελικό 1-4, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ελευθεριάδη.

 

Διαιτησία: Σκεύης, Αγιώτατος, Κουρτέσης

 

Τραβέρσο Ελευθεριάδης, Μοιρώτσος, Μαρόλλας, Παππάς, Στέλιος, Κοζομπόλης, Βάνας, Μαυρωνάς, Αρμενιάκος, Λαμπίρης, Τιούρελ

Έπαιξαν και οι: Κολόι, Κωλέσης, Νίκας, Μπολέτσης, Σαλταγιάννης

 

ΑΟ Βασιλατίκων (Καλούδης Β.) Γεωργοπάλης, Ρέτσης, Ίσερης Ν., Κουρτέσης Σ., Πλασκασοβίτης Κ., Κουρτέσης Ν., Κουρτέσης Δ., Μήτσουλης, Νικομάνης Στ., Μυρίλλας, Γούναρης

Έπαιξαν και οι: Νικομάνης Κ., Νικομάνης Σπ., Ρικάς, Βάρελης