451488516_1665784607531586_2928607089029795720_n.jpg

"Έφυγε" από τη ζωή μία εμβληματική μορφή του Ατρόμητου Στρογγυλής.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Φώτης Μπόγδος, ένας άνθρωπος ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον Ατρόμητο Στρογγυλής. Ιδρυτικό μέλος, ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας είναι συνοπτικά η πορεία του στην ομάδα της Στρογγυλής, βέβαια η προσφορά του στην ομάδα δεν μπορεί να γραφτεί σε λόγια. Ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, σε δύσκολες και εύκολες περιόδους και αποτελεί την πιο μεγάλη μορφή στην ιστορία της ομάδας. Ήταν ο άνθρωπος που μετέδωσε την αγάπη του για την ομάδα στις νέες γενιές!

 

Η ανακοίνωση:

Η μεγάλη οικογένεια του Ατρόμητου Στρογγυλής πενθεί.

Είναι δύσκολο να εκφραστεί με λόγια το συναίσθημα που σου γεννάει μια τέτοια απώλεια.

Η ομάδα μας σήμερα αποχαιρετάει και αφαιρεί από το ρόστερ της έναν ιδρυτή, έναν πρόεδρο, έναν παράγοντα, έναν προπονητή, έναν ποδοσφαιριστή, έναν οπαδό!

Οποίος γνώρισε έστω και για μια στιγμή τον Φώτη τον Μπόγδο, είναι σε θέση να καταλάβει πόσο μεγάλη και ανιδιοτελής ήταν και θα είναι η αγάπη του για αυτήν την ομάδα.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον Ατρόμητο και στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται, να διεκδικεί, να τσαλακώνεται, να εκτίθεται, ακόμα και να κάνει λάθη, πάντα για το συμφέρον του Ατρομήτου. Ο Φώτιος δεν σταμάτησε ποτέ να κινείται..

Τα λόγια και οι αναφορές για το έργο και τη συνεισφορά του είναι περιττά..

Η κληρονομιά και η ευθύνη που αφήνει πίσω του, τεράστια!

Καλό ταξίδι αρχηγέ!

 

Η ιστοσελίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.