asvascva.jpg

Σημαντική νίκη για τον Οδυσσέα Αυλιωτών.

Με σκορ 1-0 επικράτησε η ομάδα του Αυλιωτών επί του Μ. Αλέξανδρου και παρέμεινε σε απόσταση 5 βαθμών από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε περισσότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και στο α΄ μέρος απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις με τους Θωμά Μότση, Σπύρο Μιχαλά (δις) και Λάμπη Νίκολα, ενώ στο β΄ μέρος είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Θωμά Μότση, μία μοναδική ευκαιρία με το Θοδωρή Αγάθο, το πλασέ του οποίου απέκρουσε αμυντικός πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή και κάποιες ακόμη καλές στιγμές με τους Σπύρο Μιχαλά και Φώτη Μπάλα (δις).

Ο Οδυσσέας Αυλιωτών είχε μία καλή στιγμή με τον Άγγελο Μουζακίτη, πριν στο 65΄ ο Φάνης Μιχαλάς με κεφαλιά στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπέκιου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους στο 90΄ με το Χρήστο Ιμέρη να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Η ομάδα των Αυλιωτών ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάριου Μουζακίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 78΄.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Γραμμένος, Βράκας

 

Οδυσσέας Αυλιωτών (Ανδριώτης Ν.) Άνθης, Ρίκος Κ., Μιχαλάς, Λούβρος Β., Μυρίλλας, Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Ρίκος Δ., Μουζακίτης Μ., Μουζακίτης Αγγ., Κουρμπανίδης, Λούβρος Γ.

Έπαιξαν και οι: Λοΐσιος, Ιμέρης, Μουζακίτης Στ.

 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Μπέκιος, Σεντελές, Πανάρετος, Αβραμιώτης, Τσολάκης, Θεοχάρης, Μπάλας, Νίκολα, Αγάθος, Μιχαλάς, Μότσης

Έπαιξε και ο: Σκούφος