854a7e3b-ff76-4ffb-bc67-4fdba12672a5.jpg

Νίκη για τη Θύελλα σε ένα "χορταστικό" αγώνα.

Σε μία αναμέτρηση στην οποία σημειώθηκαν 12 (!) γκολ η Θύελλα επικράτησε με 7-5 επί της Τραβέρσο και πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 13΄ ο Σπύρος Βασιλάκης, ο Άγγελος Πουλημάς έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 20΄, ενώ η Τραβέρσο στο 31΄ μείωσε σε 2-1 χάρη σε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα που σημείωσε ο Σπύρος Παππάς με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Δύο λεπτά αργότερα ο Άγγελος Πουλημάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα "έγραψε" το 3-1, ενώ η Τραβέρσο κατάφερε να μειώσει εκ νέου στο γκολ χάρη σε τέρμα του Γιάννη Νίκα στο 39΄. Τρία λεπτά μετά ο Τομ Τιούρελ έφερε το ματς στα ίσα. Το 3-3 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο β΄ μέρος. Η Θύελλα στο 47΄ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Ραφαήλ Παμπουρίδη, ενώ στο 64΄ ο Σπύρος Βασιλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-3 και παράλληλα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Η Τραβέρσο κατάφερε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα χάρη σε δύο τέρματα του Τομ Τιούρελ στο 73΄ και το 84΄.  Χατ - τρικ για το Βρετανό επιθετικό της Τραβέρσο, ο οποίος παράλληλα έφτασε τα 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Η Θύελλα κατάφερε για τρίτη φορά να πάρει το προβάδισμα της αναμέτρησης στο 88΄ χάρη σε τέρμα του -αγέρωχου- Νίκου Βαγγαλάτη στο 88΄, ο οποίος αν και σε ηλικία 51 ετών δείχνει ότι η "τέχνη του γκολ" δεν ξεχνίεται. Το τελικό 7-5 διαμόρφωσε στο 90+1΄ ο Σπύρος Βασιλάκης, σημειώνοντας παράλληλα το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Καλυβιώτης, Πάγκαλης

 

Θύελλα Κολιογιάννης, Περούλης, Γαούτσης Σ., Πουλημάς, Βασιλάκης Ν., Κορομπόκης, Κορίκης, Παπαδάτος, Παμπουρίδης, Κορακιανίτης, Βασιλάκης Σ.

Έπαιξαν και οι: Βαγγαλάτης, Γουδέλης, Γαούτσης Δ.

Τραβέρσο  Ελευθεριάδης, Καραμαλέγκος, Παππάς, Στέλιος, Σαλταγιάννης, Μοιρώτσος, Νίκας, Βάνας, Κωλέσης, Κοζομπόλης, Τιούρελ

Έπαιξαν και οι: Μπαλάσκας, Μπολέτσης