264050046_3125375401079931_3481902174906198142_n.jpg

Μεγάλη νίκη για το Μ. Αλέξανδρο που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με σκορ 3-4 επικράτησε ο Μέγας Αλέξανδρος επί του ΑΟ Κάβου και πέτυχε μία σημαντική νίκη για την επίτευξη του στόχου του που είναι η είσοδος στα playoff.

Σε έναν ωραίο αγώνα ο ΑΟ Κάβου είχε μία σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στην αναμέτρηση όταν ο Ντάνι Κούρτ "νικήθηκε" από τα 11 βήματα από τον κίπερ του Μ. Αλέξανδρου, Σπύρο Βλάχο. Νωρίτερα ο Μέγας Αλέξανδρος είχε ένα ακυροθέν γκολ του Σπύρου Μιχαλά.

Το σκορ άνοιξε στο 22΄ ο Σπύρος Μιχαλάς, ενώ στο 35΄ ο Αλέξανδρος Σκούφος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, μέσα σε συγκινισιακά φορτισμένο κλίμα, καθώς ανήμερα του αγώνα έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Στο β΄ μέρος ο ΑΟ Κάβου μείωσε σε 1-2 στο 55΄ με τέρμα του Μιριάν Τοτάι, ενώ στο 58΄ και το 63΄ ο Σπύρος Μιχαλάς με δύο δικά του τέρματα έκανε το 1-4, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ - τρικ. Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Κάβου πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με τους Ντάνι Κούρτ και Αχιλλέα Ασπιώτη, ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Γιάννη Γαστεράτου. Το 3-4 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος στο β΄μέρος είχε μία ακόμη καλή στιγμή με το Σπύρο Μιχαλά, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει "καρέ" τερμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι του Μ. Αλέξανδρου έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του ΑΟ Κάβου.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Βλάσσης, Ίσερης

 

ΑΟ Κάβου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Νικόπουλος, Σαμοΐλης Κ., Γαστεράτος Σ., Σμοΐλης, Γαστεράτος Χ., Γαστεράτος Α., Ανδρονικόπουλος, Γατσούλης, Γαστεράτος Ι., Κούρτ, Ασπιώτης

Έπαιξαν και οι: Τοτάι, Λιόπουλος, Δεκάντιος

 

Μέγας Αλέξανδρος (Μπολάνο Κ.) Βλάχος, Σεντελές, Μουμούρης, Χρυσικόπουλος, Σκούφος, Θεοχάρης, Μπάλας, Μιχαλάς, Μπέκιος Λ., Νίκολα, Μότσης

Έπαιξε και ο: Ασπιώτης Χ.