a4f96cf4-5a82-4a57-8c17-cbe4e337e560.jpg

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου.

Στο ντεμπούτο του Σπύρου Παλαιοχωρίτη στον πάγκο της ομάδας, ο Κεραυνός επικράτησε με σκορ 1-5 επί του ΠΑΟ Κορακιάνας, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο απουσίας σε μία νέα προσπάθεια παλαιών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για ορθή ανασύσταση της ιστορικής ομάδας.

Μόλις στο 2΄ ο Κεραυνός κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε τέρμα του Λευτέρη Ανδρονικόπουλου. Στο 9΄ ο Αντώνης Μπασιάς έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 37΄ ο Γιάννης Καλησπεράτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο β΄ μέρος ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου διεύρυνε από νωρίς το προβάδισμα του, σε 0-4, και συγκεκριμένα στο 52΄ χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιάννη Καλησπεράτη στην αναμέτρηση. Στο 67΄ μετά από ασίστ του Παύλου Φυλάκη, ο Γιώργος Βλαχόπουλος έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του. Το γκολ της "τιμής" για τον ΠΑΟ Κορακιάνας σημείωσε στο 75΄ ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Καλούδης, έπειτα από ασίστ του Δημήτρη Νάκου.

 

Διαιτησία: Φαλτάκας, Γκιόκας, Κυπριώτης

 

ΠΑΟ Κορακιάνας (Λιαγκούρας Β.) Καλούδης Ι., Οικονομίδης, Καλούδης Β., Τσιάβος, Σκλαβενίτης, Ιωνάς, Φαϊτάς, Νάκος, Βασιλάκης Ν., Γκιόκας, Σαββανής

Έπαιξαν και οι: Μεταλληνός, Γιαουπάι, Σγούρος, Καλλιακμάνης Μ.

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Λέσσης Γ., Μηνάς Γ., Μηνάς Χ., Τάσσης, Φυλάκης, Ανδρονικόπουλος, Ρικάς, Μπασιάς, Νικομάνης Σ., Καλησπεράτης, Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Αθανασίου, Ίσερης, Ρέβης Θ., Νικομάνης Ε.