419488179_917691806818585_2789476040438356812_n.jpg

"Βήμα" πρόκρισης για τον ΟΦΑΜ.

 Μία μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΟΦΑΜ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 επί του ΑΟ Κέρκυρα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Κέρκυρας. Πραγματοποιήθηκε ένα δυνατό ματς με αρκετούς φιλάθλους στην εξέδρα.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ ο Σπύρος Σπίνουλας, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντίνου Καρβούνη. Ο ΟΦΑΜ στο α΄ μέρος είχε μία ακόμη κλασσική ευκαιρία με τον Κωνσταντίνο Καρβούνη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πισσιάνης. 

Με το "καλημέρα" του β΄ μέρους ο ΟΦΑΜ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και συγκεκριμένα στο 50΄ με σκόρερ το Σπύρο Σκολαρίκη. Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Κέρκυρα προσπάθησε να μειώσει στο σκορ είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Παϊπέτη, Μπαμιόγλου και Καλούδη (δις), όμως σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ να νικήσουν τον κίπερ του ΟΦΑΜ, Γιώργο Βενέτη. Ο ΟΦΑΜ είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Κωνσταντίνο Γκερμπεσιώτη, οι οποίες όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το νεαρό ποδοσφαιριστή του ΟΦΑΜ.

Ο ΑΟ Κέρκυρα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιάννη Γραικού με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70΄, ενώ διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Μποζίκη, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ότι δεν υπάρχει παράβαση και ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί.

 

Διαιτησία: Μαργαρίτης, Φαλτάκας, Γαρδικιώτης

 

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.) Βενέτης, Κάρρας, Αρμενιάκος, Πουλημένος, Γραικός Κ., Καμάρα, Σπίνουλας, Βρυώνης Γ., Σκολαρίκης, Γκερμπεσιώτης, Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Σκανδάλης, Παϊπέτης, Μπαμιόγλου, Καλούδης, Τσουκαλάς

 

ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Ι.) Πισσιάνης, Βλάχος, Ταχίρι, Θεόδοτος, Τόμπρος, Μπουρδούβαλης, Κονισπολιάτης, Μποζίκης, Χανδρινός, Γραικός, Κουλούρης Ι.

Έπαιξαν και οι: Ανδριώτης Χ., Βασιλάκης, Ρούσσος