fe388eae-7975-448c-b0ca-d47b08f8e4d7.jpg

 

"Δύο στα δύο" για το Θιναλιακό!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για το Θιναλιακό. Το συγκρότημα του Σπύρου Δένδια, αυτή τη φορά, επικράτησε με σκορ 7-0 επί του Ηρακλή Σφακερών.

Το σκορ άνοιξε στο 30΄ ο Χρήστος Αρμένης με δυνατό σουτ από εκτός περιοχής. Στο 39΄ ο Κώστας Λούβρος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ένω ένα λεπτό αργότερα ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, σκορ με το οποίοι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Με το "καλημέρα" του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Θιναλιακός κατάφερε να κάνει τέσσερα τα τέρματα του χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κώστα Λούβρου στην αναμέτρηση. Στο 54΄ ο Κώστας Στεργίου επιχείρησε ένα σουτ με τη μπάλα να πέρνει κατεύθυνση προς την εστία και στην πορεία της παρενεβλήθη ο Σπύρος Γκόγκος και εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Κατόπιν, ο Θοδωρής Νίτας "έγραψε" το 6-0, ανοίγοντας λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα του Θιναλιακού. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Σπύρος Γκόγκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Βασιλείου, Γαρδικιώτης, Κοσκινάς

 

Θιναλιακός (Δένδιας Σ.) Κουναλάκης, Πολύζος, Νίτας, Αρμένης, Κροκίδης, Κωστελέτος, Χατζηδημητρίου, Βλάχος, Προβατάς, Λούβρος, Βεζιρτζόγλου

Έπαιξαν και οι: Στεργίου, Πουλημένος, Γουδέλης, Αγόρας, Γκόγκος

 

Ηρακλής Σφακερών Κλαδάς, Ζαγράδι, Κουρσάρης Ι., Μπάλλας, Λάσι Ε., Μπάνος, Μαρτίνος Αντ., Μίχα Γ., Μίχα Λ., Χήρας, Μαρίτσας Σ.

Έπαιξαν και οι: Μιχαλάς, Κυριάκης Τ., Λαγό, Μαρτίνος Αγγ., Σπίγγος