mpala_0.jpg

"Απόλυτο" και για την ομάδα των Μπενιτσών.

Με σκορ 4-2 επικράτησε ο ΑΠΣ Μπενιτσών επί του ΑΟ Παξών, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. 

Ο ΑΟ Παξών προηγήθηκε στο 29΄ με γκολ του Φραντσέσκο Ελέζι. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 34΄ έφεραν το ματς στα ίσα με σκόρερ το Γιώργο Θεόδοτο. Στο 43΄ ο Μαριγκλέν Κούκια έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα των Παξών. Το 1-2 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης "μίλησε" η κλάση του σπουδαίου Βασίλη Πετρόγιαννη, ο οποίος με δύο δικά του τέρματα στο 75΄ και το 86΄ έβαλε την ομάδα των Μπενιτσών σε... θέση οδηγού. Τρία γκολ σε δύο αναμετρήσεις για τον αγέρωχο αμυντικό του ΑΠΣ Μπενιτσών. Ενδιάμεσα, στο 80΄ ο Γιάννης Γραικός , αφού πρώτα πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Τόμπρος, Καββαδίας Μ., Μπαλός

 

ΑΠΣ Μπενιτσών (Κονισπολιάτης Μ.) Σίμος, Κάρρας, Πουλημένος, Πετρόγιαννης, Θεόδοτος, Πάγκαλης, Μαράι, Μπράτος, Μποζίκης, Κουλούρης, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Σκούρας Σ., Ψαράς, Μοτσενίγος

 

ΑΟ Παξών Κουλούρης Αι., Κούκια, Θεοδώρου, Κουλούρης Αρ., Βερονίκης Σ., Ελέζι Φ., Γραμματικός Μ., Απέργης, Ρούσης Ι., Ρούσης Θ., Φασλία

Έπαιξαν και οι: Γραμματικός Σ., Τέσσας, Φέκας