462764554_496044603310476_6054309532196794661_n.jpg

O έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία του Ηρακλή Σφακερών.

Ο Κώστας Νέτης αποτελεί το διάδοχο του Τάσου Μουζακίτη στον πάγκο της ομάδας των Σφακερών. Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή, κάτοχο διπλώματος προπονητικής UEFA B, ο οποίος στην καριέρα του έχει βοηθήσει αρκετές ομάδες στο να παραμείνουν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Νέτης είναι γεννημένος το 1965 και ως προπονητής έχει εργαστεί σε: Αστέρα Πετριτή (δις), Ολυμπιάδα Καρουσάδων (δις), ΑΟ Κοντοκαλίου, Ατρόμητο Άφρας, Θύελλα, Όλυμπο (Γ΄ Εθνική), Βολίδα (τρεις), Αστέρα Μωραϊτίκων, Αστέρα Λιαπάδων, ΟΦΑΜ και ΑΟ Παξών.

Ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε: Ολυμπιακό Μαντουκιού, Όλυμπο (δις), ΑΟ Κέρκυρα, ΑΟ Κασσιώπης, ΠΑΣ Χλωμοτιανών, ΑΕ Λευκίμμης (δις), ΑΕ Φαιάκων (δις), ΑΕ Κερκύρας, Ολυμπιάδα Καρουσάδων και Αστέρα Πετριτή.

 

Η ανακοίνωση:

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Σ ΗΡΑΚΛΗ ΡΟΔΑΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Νέτη .Η πολύχρονη εμπειρία του στα πρωταθλήματα του νησιού μας σαν παίχτης και μετέπειτα σαν προπονητής , μοιάζει να είναι η καταλληλότερη λύση με σκοπό την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος

ο Κ. Nέτης είναι κάτοχος διπλώματος (Licence Uefa B)