274937486_4924438690935711_3496140906236304875_n.jpg

 

Τρεις νέους ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο δυναμικό του ο Αχιλλέας Νυμφών.

 Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Θιναλιακού θα αγωνίζονται την ερχόμενη σεζόν τα αδέρφια Στέφανος και Ανδρέας Κονταλιπος, αμφότεροι την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Θιναλιακού στην Α' ΕΠΣΚ, αλλά και ο μέσος Σπύρος Κονταλιπος, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Εθνικό Περουλαδων, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ΑΕ Αρρίλα Καββαδαδων και Ολυμπιάδα Καρουσάδων.

Παραλληλα, στο συγκρότημα του Σάββα Σιδερόπουλου παρέμειναν οι: Άγγελος Τζώρας (2η σεζόν), Δημήτρης Μποζίκης (2η σεζόν), Δημήτρης Μωραΐτης (3η σεζόν) και Νίκος Σαλβάνος (2η σεζόν).

 

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους: Μωραϊτη Δημήτρη, Τζωρα Άγγελο, Μποζίκη Δημήτρη και Σαλβάνο Νικόλαο.

Επίσης με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζονται την νέα χρονιά οι νεαροί Κοντάλιπος Ανδρέας και Κοντάλιπος Στέφανος που αποκτήθηκαν από τον Θιναλιακό καθώς και ο Σπύρος Κοντάλιπος από την ομάδα των Περουλάδων.

Τέλος όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ανδρική ομάδα την περασμένη σεζόν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μαζί μας και την φετινή χρονιά.
Η αφοσίωσή τους και το ταλέντο τους θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ομάδα μας.