425523400_920551333404829_9215871771287755716_n.jpg

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρας Πετριτή επί της Αναγέννησης Άρτας.

Μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε ο Αστέρας Πετριτή, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0-1 επί της Αναγέννησης Άρτας. 

Το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης σημείωσε στο 12΄ ο Κώστας Γεωργακόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (δόθηκε σε χέρι αμυνόμενου).

Η Αναγέννηση Άρτας απείλησε στο 3' με μία διπλή ευκαιρία των Κορομηλά (απέκρουσε αμυνόμενος πάνω στη γραμμή) και Παπανίκου (άουτ), κατόπιν στο α΄ μέρος είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με το Ζυγκερίδη στο 24΄ και το 45΄, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Τζαφέστας δήλωσε "παρών".  Στο β΄ μέρος απείλησε δύο φορές με το Κυριάκη στο 74΄ και το 76΄ όμως πάλι ο -εξαιρετικός στην εν λόγω αναμέτρηση- κίπερ του Αστέρα Πετριτή, Χρήστος Τζαφέστας απεσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Αστέρας Πετριτή, εκτός του γκολ, είχε μία ακόμη πολύ καλή στιγμή με το Χρήστο Γεωργοπάλη στο 72΄, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

 

Διαιτησία: Τζόβας, Ευαγγέλου, Διαμαντόπουλος

 

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας Β.) Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Κωνσταντίνου, Πάνος, Ζυγκερίδης, Κορομηλάς, Κυριάκης

Έπαιξαν και οι: Φερεντίνος, Πλαστουργός, Μουσιωτίστας

 

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης Ι.) Τζαφέστας, Γωγουβίτης, Γαρδικιώτης, Πουλός, Τσιάβος, Μεντής, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γεωργοπάλης, Γεωργακόπουλος

Έπαιξαν και οι: Στεργίου Κ., Στεργίου Π.