425523400_920551333404829_9215871771287755716_n.jpg

Αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Αστέρα Πετριτή.

 Ο Αστέρας Πετριτή αποτελεί τη μοναδική κερκυραϊκή ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα. Τη νέα χρονιά θα παρουσιαστεί με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών. 

Από την ομάδα του Πετριτή αποχώρησαν αρκετοί και κάποιοι εκ των οποίων ιδιαίτερα σημαντικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Γαρδικιώτης (Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Νίκος Μεντής (Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Δημήτρης Κοιλιάρας (Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Παναγιώτης Λέσσης (Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Κώστας Στεργίου (Θιναλιακός), Κώστας Λούβρος (Θιναλιακός), Πέτρος Στεργίου (Ζάκυνθος), Άγγελος Γωγουβίτης (ΑΟ Χαϊδαρίου), Petar Gojkovic, Οδυσσέας Πούλος, Θανάσης Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Σούκερας (μετέβη στο εξωτερικό).

Έως τώρα τη συνεργασία τους με τον Αστέρα Πετριτή έχουν ανανεώσει μόλις 6 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, πρόκειται για τους: Χρήστο Γεωργοπάλη (35 ετών - πλάγιος μέσος), Σταύρο Ρουμελιώτη (21 ετών - δεξί μπακ), Πάρη Γκασίδη (23 ετών - αμυντικός μέσος), Χρήστο Τζαφέστα (22 ετών - τερματοφύλακας), Νίκο Κρητικό (30 ετών - μέσος), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας στον Αστέρα Πετριτή θα βρίσκεται και την ερχόμενη σεζόν ο Κώστας Μαρίτσας (18 ετών, στόπερ), η ανανέωση του οποίου όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Τα επίσημα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έως τώρα είναι συνολικά έξι. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Γκερμπεσιώτη (17 ετών - πλάγιος επιθετικός - από ΟΦΑΜ), Δημήτρη Νεόπουλο (21 ετών - τερματοφύλακας - από Απόλλων Καλαμαριάς), Νίκο Κάνταρο (17 ετών - τερματοφύλακας - από ΠΑΟ Σφακιανάκη), Σπύρο Αράθυμο (17 ετών - επιθετικός - από ΠΑΟ Σφακιανάκη), Δημήτρη Μαντζώνη (22 ετών - στόπερ - από Ομόνοια), Σπύρο Ρούση (22 ετών - πλάγιος μέσος - από Θεσπρωτό). 

Από εκεί και πέρα όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, η ομάδα του Πετριτή έχει έρθει σε συμφωνία με τέσσερις ακόμη νεαρούς Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, επενδύοντας στο μέλλον του συλλόγου και συγκεκριμένα τους: Άγγελο Κρητικό (18 ετών - μέσος - από ΠΑΟ Σφακιανάκη), Λούις Αϊντινάι (20 ετών - πλάγιος μπακ- από Ιαλυσό Ρόδου), Ασημάκη Καρπατσέλη (18 ετών - αμυντικός - από ΑΟ Φοίνικες), Θανάση Λεπενιώτη (18 ετών - αμυντικός- από ΑΟ Φοίνικες).

Από εκεί και πέρα ελεύθερος από την ομάδα του Αστέρα Πετριτή είναι ο Σπύρος Τσιάβος, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί δεν είναι απίθανο να αγωνιστεί εκ νέου με τη φανέλα του Αστέρα.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή ή όχι του 30χρονου επιθετικού, Κώστα Γεωργακόπουλου.