ada.jpeg

Με έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή ενισχύθηκε ο Αστέρας Πετριτή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, με τη φανέλα του Αστέρα Πετριτή στη Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Μαντζώνης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα από την Ομόνοια, όπως είχαμε αναφέρει σε προγενέστερο ρεπορτάζ, με την ομάδα του Πετριτή να είναι μία από τις ομάδες που από τις αρχές του καλοκαιριού θέλησε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Εν τέλει σήμερα 5/8 οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Μαντζώνης αποτελεί ποδοσφαιριστή του Αστέρα Πετριτή, καθώς το μόνο που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και επίσημα το deal.

Ο Δημήτρης Μαντζώνης είναι γεννημένος το 2002, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατάγεται από τη Λάρισα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από το Λαρισαϊκό, συνέχισε στον Αμπελωνιακό και κατόπιν επέστρεψε στο Λαρισαϊκό, με τον οποίον πανηγύρισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΛ τη σεζόν 2018-19. Το 2021 ήρθε στην Κέρκυρα για σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Αρχικά, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Θύελλας, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 προωθήθηκε στον Όλυμπο, με τον οποίον κατέγραψε 14 συμμετοχές (8 ως βασικός και 6 ως αλλαγή) στην Α΄ ΕΠΣΚ. Από το 2022 έως το 2024 ήταν ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, με την οποία κατέκτησε την άνοδο από τη Β΄ ΕΠΣΚ στην Α΄ ΕΠΣΚ τη σεζόν 2022-2023, καταγράφοντας συνολικά 21 συμμετοχές και αποτελόντας έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας σε απόδοση καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Ομόνοια στην Α΄ ΕΠΣΚ και κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό αμυντικό με πολύ καλά αθλητικά προσόντα και αρκετά καλή τεχνική κατάρτηση για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.