📌5 ΧΡΟΝΙΑ KERKYRASPORTNEWS.GR

15 Ιουλίου 2019 - 15 Ιουλίου 2024

✔Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε το ταξίδι του kerkyrasportnews.gr...

✔Πέντε χρόνια κόπων και προσπαθειών με κύριο στόχο την καθημερινή αθλητική ενημέρωση για όλα τα αθλητικά δρώμενα που αφορούν την Κέρκυρα. Προσπαθειών για προσωπική βελτίωση, για αντικειμενική ενημέρωση, για όσο το δυνατόν πιο πρωτοποριακές κινήσεις.

✔Έκτοτε μετράει πάνω από 6500 άρθρα, μεταξύ των οποίων πολλές και σημαντικές συνεντεύξεις και αφιερώματα σε πρόσωπα του κερκυραϊκού αθλητισμού.

✔Μετράει πάνω από 3300 ακόλουθους στη σελίδα μας στο facebook και πάνω από 800 ακόλουθους στη σελίδα μας στο instagram.

Φυσικά σε αυτό το διάστημα μπορεί να έχουν γίνει και κάποια λάθη ή παραλείψεις τα οποία όμως έχουν διορθωθεί άμεσα, καθώς γίνεται προσπάθεια πάντα για το καλύτερο δυνατό.

✔Από τον Μάρτιο του 2023 έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργάζομαι με μία ιδιαίτερα αξιόλογη συνεργάτιδα, τη Μελίνα Λογοθετίδη, η οποία τόσο με το αστείρευτο ταλέντο της στο χώρο της φωτογραφίας όσο και με το χαρακτήρα της ήρθε να δώσει μία νέα "πνοή" στο site, αφού πλέον έχουμε το δικό μας φωτογραφικό υλικό (από αναμετρήσεις, συνεντεύξεις κ.α.) και η παρουσία της έχει αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό ποιοτικά το Kerkyrasportnews.gr. Φυσικά, της αξίζει ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα παρουσία της στο site και ευελπιστούμε σε ολοένα και καλύτερες δημιουργίες στο μέλλον.

✔ Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω να δώσω και στη Μαριλένα Μπούκη, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο επιμελήθηκε με επιτυχία το νέο logo και το νέο εξώφυλλο της ιστοσελίδα μας, ενώ δημιούργησε και το -κάτωθι- επετειακό logo 

✔Συνεχίζουμε με περισσότερη ενημέρωση και ολοένα και μεγαλύτερη θεματολογία.

Μείνετε συντονισμένοι...

✔Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στο kerkyrasportnews.gr από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του μέχρι και σήμερα.🙏

Tα καλύτερα είναι μπροστά...

www.Kerkyrasportnews.gr

Καθημερινή Αθλητική Ενημέρωση

Αντώνης Αραβανής