386643386_175588355588982_75914683121840363_n.jpg

Επίσημη συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων.

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, η ΓΕΚ, η οποία την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, θα αποτελεί αναπτυξιακή ομάδα του Ιονίου, στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι αθλητές του Ιονίου κάτω των 23 ετών.

 

Η ανακοίνωση:

Και με την επίσημη έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας αρχίζει η υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με μοναδικό γνώμονα την εξέλιξη των νεαρών αθλητών της Κέρκυρας αποφασίστηκε από κοινού η στρατηγική συνεργασία με την Γ.Ε.Κ και την λειτουργία της ως ομάδας Αναπτυξιακού Χαρακτήρα του Ιονίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στην ομάδα της ΓΕΚ θα αγωνίζονται όλοι οι αθλητές του Ιονίου κάτω των 23 ετών για να μπορέσουν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να στελεχώσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία - όπως και πέρσι - την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της National League 2 και θα ετοιμαστούν καλύτερα να διεκδικήσουν - όπως και περσι - τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων (Κ21) αλλά και την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα των εφήβων.