403910326_1379253086322459_6354617368729165790_n.jpg

Μία ανακοίνωση αναφορικά με τη συνεργασία της με την ομάδα του Ιονίου εξέδωσε η ΓΕΚ.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προγενέστερο άρθρο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ΓΕΚ θα αποτελεί την αναπτυξιακή ομάδα του Ιονίου, ο οποίος αγωνίζεται στη National League 2.

 

H ανακοίνωση:

Η Γυμναστική Εταιρία Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ομάδα του ΑΣ Ιονίου Κέρκυρας, λειτουργόντας ως αναπτυξιακή του ομάδα (under 23).

Η συνεργασία μας με τον Ιόνιο έχει ξεκινήσει ήδη από την περσινή σεζόν σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ από τη φετινή σεζόν με μεγάλη χαρά ο πρόεδρος του σωματείου μας κ. Ιωσήφ Νικήτας, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση της προέδρου του Ιονίου κας Πυροβέτση Αντιγόνης και οι δύο σύλλογοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και σε επίπεδο ανδρών. 

Η ομάδα μας τη νέα χρονιά επιστρέφει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και η συνεργασία μας με έναν ιστορικό σύλλογο, ο οποίος εκπροσωπεί επάξια το κερκυραϊκό μπάσκετ και κατ΄ επέκταση το νησί μας στις εθνικές κατηγορίες (Nationa League 2) αποτελεί τομή για το κερκυραϊκό μπάσκετ, καθώς πολλοί νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και πολλές παραστάσεις αγωνιζόμενοι παράλληλα στη National League 2 και την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, αλλά και ανάλογα με την ηλικιακή τους βαθμίδα στο εφηβικό πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα under 21 αντίστοιχα.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία σπουδαία κίνηση για το σύλλογο μας, καθώς ο στόχος των ιδρυτών μας το 1988 ήταν η ομάδα να αγωνίζεται με νεαρούς αθλητές, με μόνο στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Κέρκυρα.

Ευελπιστούμε σε μία μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων και ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι εξίσου επιτυχημένη και για τα δύο σωματεία!

 

Ο πρόεδρος                                                                                        Ο Γραμματέας
Ιωσήφ Νικήτας                                                                                    Ηλίας Χατζής