403910326_1379253086322459_6354617368729165790_n.jpg

Έχοντας γυρίσει σελίδα στην ιστορία της η ΓΕΚ τη φετινή σεζόν, ευχαριστεί τους συντελεστές της περσινής ανόδου.

 

Η ανακοίνωση:

Η Γυμναστική Εταιρία Κέρκυρας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές: Αγιοβλασίτη Βασίλειο, Ζέρβα Γεράσιμο, Περούλη Ευστάθιο, Τσουκιά Δημήτριο, Καϊσάκη Δημήτριο, Σαγιά Αλέξανδρο, Πάλλη Σπύρο, Βαλσάμη Νικόλαο, Πανάρετο Αλέξανδρο, Γκιουλέα Ιωάννη, Μοναστηριώτη Νικόλαο και Κουτσομύτη Ιωάννη, για την προσφορά τους στο σύλλογο και την καταλυτική συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας από τη Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία, με υγεία πάνω από όλα!

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε και στους πρωτεργάτες της ανόδου για την ομάδα μας την περσινή σεζόν, τον προπονητή Σπύρο Δεσσύλα και τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Μακρή, οι οποίοι θα αποτελούν για πάντα "κομμάτι" από την ιστορία της ομάδας μας.

Παράλληλα θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι στη "νέα σελίδα" του συλλόγου μας, ο οποίος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα λειτουργεί ως αναπτυξιακή ομάδα του ΑΣ Ιονίου, θα βρίσκονται τρεις νεαροί και συνάμα πολύ ταλαντούχοι αθλητές από το περσινό μας ρόστερ. Πρόκειται για τους: Λέισο Γεώργιο, Μπιζιάνη Αίαντα και Καϊτσιώτη Ευάγγελο.