mpala_0.jpg

Άνετη νίκη για τον ΟΦΑΜ.

 Με σκορ 0-5 επικράτησε ο ΟΦΑΜ επί της ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών και εξασφάλισε τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ "άνοιξε" ο Κωνσταντίνος Καρβούνης στο 30΄, ενώ στο 44΄ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Ο επιθετικός του ΟΦΑΜ επιβεβαίωσε την εκτελεστική του δεινότητα και στο β΄ μέρος και στο 52΄ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Βραδή, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ - τρικ. Στο 70΄ ο Μοχάμεντ Καμαρά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι "έγραψε" το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Γιώργος Βρυώνης.

Όσον αφορά την ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών, πλέον δίνει χρόνο σε αρκετά νεαρά παιδιά, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες για τη συνέχεια και πλέον στην ομάδα γνωρίζουν ότι η "υπόθεση" παραμονή είναι δύσκολη, δεδομένου και του μικρού ρόστερ της ομάδας.

Διαιτησία: Μιχαλάς, Αγιώτατος, Παπαγεωργίου

ΑΕ Φαιάκων - Παλαιοκαστριτών (Κορακιανίτης Α. - Αγάθος Θ.) Βραδής, Κανάνι Χ., Ντούρο, Βλάχος, Σουλιώτης, Καζιάνης, Μεντίνι, Φωτεινός, Τζώρας, Κανάνι Μ., Κωστελέτος Φ.

Έπαιξαν και οι: Τσιλιμπάρης, Μάζης

 

ΟΦΑΜ (Καλούδης Ι.) Βενέτης, Δαφνής, Αρμενιάκος Τ., Γραικός, Μέριανος, Καμαρά, Σπίνουλας, Βασιλάκης, Γκερμπεσιώτης, Βρυώνης, Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Σούκερας, Πιέρρης, Μαρτίνος, Κάρρας, Ανδριώτης Χ.