keravn_aok_240224_25.jpg

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Κέρκυρα.

Σε έναν ωραίο αγώνα ο ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε με σκορ 1-3 επί του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και πλέον βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ ο Γρηγόρης Χανδρινός με ωραίο πλασέ. Στο α΄ μέρος ο ΑΟ Κέρκυρα είχε τρεις καλές στιγμές με τους Χανδρινό, Μπαμιόγλου και Κουλούρη, οι οποίες όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Κεραυνός από το 25΄ και μετά ανέβασε την απόδοση του και είχε κάποιες καλές στιγμές -κυρίως- με το Μπρούνο Λάμτσαι, πριν στο 44΄ ο Γιώργος Χαντάι με πλασέ φέρει το ματς στα ίσα. Το 1-1 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Με το "καλημέρα" του β΄ μέρους και συγκεκριμένα στο 52΄ ο ΑΟ Κέρκυρα κατάφερε να ανακτήσει εκ νέου το υπέρ του προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Παναγιώτη Μπαμιόγλου, ενώ πέντε λεπτά μετά ο ΑΟ Κέρκυρα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νίκου Κονισπολιάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακολούθησαν κάποιες καλές στιημές για τον ΑΟ Κέρκυρα με τους Κουλούρη, Μπαμιόγλου και Γραικό, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα σε αυτές τις περιπώσεις. Στο 70΄ ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου έφτασε κοντά σε νέα ισοφάριση όταν ο Μπρούνο Λαμτσάι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με το Λευτέρη Πισσιάνη, όμως νικήθηκε από τον κίπερ του ΑΟ Κέρκυρα. Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου έμεινε -και αυτός- με 10 ποδοσφαιριστές στο 88΄ λόγω αποβολής του Γιώργου Μηνά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 90΄ όταν μετά από σέντρα του Γιάννη Βλάχου, ο Άγγελος Μηνάς έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Σταμάτης, Κοσκινάς

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Καλούδης Κ.) Τσουκιάς, Μηνάς Γ., Μηνάς Α., Ρέβης, Βάρελης, Μαράι, Ρικάς, Καλησπεράτης, Λέσσης Μ., Χαντάι, Λάμτσαι

Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Αργυροκαστρίτης, Μπότσης, Καραϊσαρλής, Μηνάς Χ.

 

ΑΟ Κέρκυρα (Χονδρογιάννης Ι.) Πισσιάνης, Βλάχος, Ταχίρι, Τσουκαλάς, Παϊπέτης, Μπουρδούβαλης, Χανδρινός, Κονισπολιάτης, Μπαμιόγλου Π., Κουλούρης, Γραικός

Έπαιξαν και οι: Γουλιαρμής, Καποδίστριας, Καλούδης, Τσαδήλας