ad7f723f-628c-4429-b676-5b905dfbce24.jpg

Ευρεία νίκη για την ομάδα των Καρουσάδων. 

 Με σκορ 4-1 επικράτησε η Ολυμπιάδα Καρουσάδων επί του Αχιλλέα Νυμφών και πραγματοποίησε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ακυρώθηκε γκολ του Σταμάτη Ξάνθου, καθώς ο βοηθός διαιτητή έκρινε πώς ο νεαρός εξτρέμ του Αχιλλέα Νυμφών ήταν σε θέση οφσάιντ. Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Νίκος Μεντής με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κοιλιάρα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας Νυμφών έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από δυνατό σουτ του Σταμάτη Ξανθού, η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πισσιάνη.  Στο 18΄ η Ολυμπιάδα Καρουσάδων διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Λουκάς Βλασερός εκμεταλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και "έγραψε" το 2-0. Πριν την ανάπυλα οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή η κάθε μία. Οι μεν γηπεδούχοι σε κεφαλιά του Νίκου Μεντή, η οποία κατέληξε άουτ, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι σε σουτ του Δημήτρη Μωραΐτη, το οποίο απέκρουσε ο Λευτέρης Πισσιάνης.

Στο β΄ μέρος η Ολυμπιάδα Καρουσάδων απείλησε σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη με τον Μάρκο Θηραίο, το πλασέ του οποίου από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ και η δεύτερη σε κεφαλιά του Κωνσταντίνου Καρβούνη, η οποία αποκρούσθηκε από το Ρίζο με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Δημήτρης Κοιλιάρας και ο Γιώργος Γαρδικιώτης, ο οποίος κινήθηκε έξοχα στο πρώτο δοκάρι, με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 69΄ ο Αχιλλέας Νυμφών κατάφερε να μειώσει σε 3-1 όταν σε φάση διαρκείας ο Ξανθός επιχείρησε ένα σουτ ο Πισσιάνης απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Αλεξάντερ Μπάρντι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 78΄ ο Λουκάς Βλασερός, πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

Διαιτησία: Γιούργας, Βλάσσης, Γαρδικιώτης

 

Ολυμπιάδα Καρουσάδων (Σφακιανάκης Ι.) Πισσιάνης, Κροκίδης, Γαρδικιώτης, Μεντής, Θηραίος, Λέσσης, Κεΐσογλου, Κοιλιάρας, Γεωργακόπουλος, Βλασερός Κ., Βλασερός Λ.

Έπαιξαν και οι: Καρβούνης, Αυλωνίτης, Προβατάς, Καπανταής, Κουρσάρης Σ.

 

Αχιλλέας Νυμφών (Σιδερόπουλος Σ.) Ρίζος Ν., Κοντάλιπος Α., Τσενεμπής Δ., Μεταλληνός, Ανανιάδης, Μωραΐτης Δ., Σακκάς, Ξανθός, Τσιαούσης, Ντάτσι Κ., Κοντάλιπος Σ.

Έπαιξαν και οι: Μπάρντι, Μποζίκης