20260204_155506.png

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κέρκυρας ο Κρόνος Αργυράδων.

Με σκορ 0-2 επικράτησε ο Κρόνος Αργυράδων επί του Ατρόμητου Στρογγυλής για την 2η φάση του κυπέλλου Κέρκυρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε στο 9΄ ο Διονύσης Καταβάτης με δυνατό σουτ, ενώ στο 25΄ ο Στέφανος Γκίτσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Κρόνος Αργυράδων είχε δύο ακόμη καλές στιγμές στο α΄ μέρος με τους Καταβάτη και Δήμο, ενώ ο Ατρόμητος Στρογγυλής, ο οποίος είχε μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κόντρα σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, είχε μία πολύ σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αλγκέρ Βρεκάι. Ο Αλέξανδρος Γραικός ανέλαβε την εκτέλεση, όμως νικήθηκε από τον κίπερ του Κρόνου Αργυράδων, Χριστόφορο Ανδριώτη και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε τη μπάλα άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν και πάλι για τον Ατρόμητο Στρογγυλής, όταν ο Ντίνος Ελέζι από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανδριώτη.

 

Διαιτησία: Τόμπρος, Σταμάτης, Κυπριώτης

 

Ατρόμητος Στρογγυλής (Ασλανίδης Κ.) Ντάικος, Δαφνής, Κιόρι, Κουρής, Ντάτσης, Μπράτος, Αγάθος, Ελέζι, Βρεκάι, Γραικός, Καραβασίλης

Έπαιξαν και οι: Φωτοδήμος, Μητσιάλης, Αγελαστόπουλος, Τόσκα, Καπάρος

 

Κρόνος Αργυράδων (Καλούδης Κ.) Ανδριώτης, Γκίτσης, Μίντζα, Κουλούρης, Καλούδης, Καταβάτης, Χαντάι, Πανδής Γ., Δήμος, Κωστακιώτης, Λαμκάι

Έπαιξαν και οι: Καββαδίας Α., Ρέβης, Λέσσης, Χατζής, Νικομάνης Σ.

 

πηγή φωτογραφίας: drepani.gr