306147112_461209596023504_450053127004709904_n.png

Ανανέωσε τη συνεργασία του με έξι ποδοσφαιριστές ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αγίου Νικολάου διατήρησε στο δυναμικό της τους Μπρούνο Λάμτσαι (πρώτος σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν), Δημήτρη Αργυροκαστρίτη, Μιχαήλ Λέσση, Δημήτρη Βασιλάκη, Ευγένιο Νικομάνη και Σπύρο Νικομάνη οι οποίοι την περσινή σεζόν είχαν εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα του Κεραυνού στην Α΄ ΕΠΣΚ.

 

Οι ανακοινώσεις:

Οι ανανεώσεις ξεκινούν από τον πρώτο σκορερ της ομάδας για την περσινή σεζόν Μπρούνο Λαμκαι! Ο Μπρούνο θα συνεχίσει να σκοραρει με τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα χρονιά!

 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Μιχαήλ Λεσση, που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις πάρα την ηλικία του, για ακόμη μια χρονιά!

 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Δημήτρη Αργυροκαστριτη. Ο Δημήτρης θα αποτελέσει και για τη νέα χρονιά μια ποιοτική επιλογη για την ομάδα μας!

 

Η ομάδα μας συνεχίζει τις ανανεώσεις συνεργασίας με σκοπό τη διατήρηση του περσινού κορμού. Αυτή τη φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την παραμονή στην ομάδα του Δημήτρη Βασιλάκη, που θα μας ενισχύσει και πάλι με την εμπειρία και ποιότητα του!

 

Συνεχίζουμε τις ανανεώσεις για τη νέα χρονιά. Αυτή τη φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την παραμονή του Ευγένιου Νικομάνη! Ο Ευγένιος πάρα το νεαρό της ηλικίας του, αποδείχθηκε κομβικός για την πορεία της ομάδας, κάτι που θα κάνει και τη νέα χρονιά!

 

Μια ακόμη ανανέωση συνεργάτη για την ομάδα μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε την παραμονή του Σπύρου Νικομανη! Ο Σπύρος με την μαχητική του παρουσία βοήθησε στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας και θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά!