420186665_747812780813860_5635515561433841246_n.jpg

Διεύρυνε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση η Αναγέννηση Περιβολίου.

Με σκορ 0-5 επικράτησε η Αναγέννηση Περιβολίου επί της Βολίδας και πλέον διεύρυνε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Για μία ακόμη αναμέτρηση "μίλησε" η ποιότητα του επιθετικού δίδυμου της Αναγέννησης (Μίτσουλη και Τσεβανέδη), καθώς αμφότεροι σημείωσαν από δύο τέρματα. Η αρχή έγινε στο 17΄ με γκολ του Γιάννη Μίτσουλη, ενώ στο 29΄ ο Βαγγέλης Τσεβανέδης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Έντεκα λεπτά μετά ο Γιάννης Μίτσουλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο β΄ μέρος η Αναγέννηση κατάφερε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 51΄ ο Βαγγέλης Τσεβανέδης "έγραψε" το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Νίκος Κουλούρης (Τρουμπετής).

Η Βολίδα είχε μία καλή στιγμή στο α΄ μέρος, με την οποία θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όταν μετά από κεφαλιά - πάσα του Δημήτρη Νάκου, ο Λευτέρης Μήτρου επιχείρησε ένα πλασέ, το οποίο απέκρουσε ο Σιμιστήρας.

Ως τραυματίας αποχώρησε στα μέσα του α΄ μέρους ο ποδοσφαιριστής της Βολίδας, Σπύρος Αυλωνίτης, ο οποίος υπέστη σπάσιμο στον αγκώνα του και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 

Διαιτησία:  Βασιλείου, Βλάσσης, Αυλωνίτης

 

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Δουζδαμπάνης, Ταμπάκου, Σιγανός, Παππάς, Τσβέτκοβ, Μήτρου, Αυλωνίτης, Παπαδάτος, Νάκος, Μπράχο

Έπαιξε και ο: Ράλλης

 

Αναγέννηση Περιβολίου (Κουλούρης Σ.) Σιμιστήρας, Μίαρης Γ. (Κωλέας), Κατελούζος, Στέρεφ, Βλάσσης, Καρβάλιο, Βούλγαρης, Θηραίος, Γαρδικιώτης, Τσεβανέδης, Μίτσουλης Ι.

Έπαιξαν και οι: Νάος, Κουλούρης Ν., Μίαρης Γ. (Νάνι), Μίαρης Ι., Μίτσουλης Κ.