rrqefq.jpeg

Λύθηκε η συνεργασία του 22χρονου ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια. 

Μετά από δύο σεζον στην Ομόνοια, ο Δημήτρης Μαντζώνης αποτελεί παρελθόν από το συγκρότημα του Κώστα Μάμαλου, καθώς από χθες (1/8) είναι και επίσημα ελεύθερος. Μάλιστα, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες προκειμένου να ενταχθεί στο ροστερ τους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Ο Δημήτρης Μαντζώνης είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατάγεται από τη Λάρισα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από το Λαρισαϊκό, συνέχισε στον Αμπελωνιακό και κατόπιν επέστρεψε στο Λαρισαϊκό, με τον οποίον πανηγύρισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΛ τη σεζόν 2018-19. Το 2021 ήρθε στην Κέρκυρα για σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Αρχικά, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Θύελλας, ενώ τον Ιανουάριο του 2022 προωθήθηκε στον Όλυμπο, με τον οποίον κατέραψε 14 συμμετοχές (8 ως βασικός και 6 ως αλλαγή) στην Α΄ ΕΠΣΚ. Από το 2022 έως το 2024 ήταν ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, με την οποία κατέκτησε την άνοδο από τη Β΄ ΕΠΣΚ στην Α΄ ΕΠΣΚ, καταγράφοντας συνολικά 21 συμμετοχές και αποτελόντας έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας σε απόδοση καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Ομόνοια στην Α΄ ΕΠΣΚ και κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές. 

Πρόκειται για έναν ποιοτικό αμυντικό με πολύ καλά αθλητικά προσόντα και αρκετά καλή τεχνική κατάρτηση για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας.