11b27edc-13cb-4c18-a1e1-84c3b737f0d8.jpg

Έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου ο ΟΦΑΜ.

Με σκορ 1-3 επικράτησε ο ΟΦΑΜ επί του Κεραυνού Αγίου Νικολάου και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία, κόντρα στην Αναγέννηση Περιβολίου την περασμένη εβδομάδα.  

Στα πρώτα είκοσι ένα λεπτά της αναμέτρησης ο ΟΦΑΜ κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με σκόρερ τους Σπύρο Σκολαρίκη στο 11΄ και Χριστόδουλο Γραμμένο στο 21'. Το 0-2 ήταν και το σκορ του α΄ μέρους.

Στο β΄ μέρος ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου κατάφερε να μειώσει σε 1-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριο Σάντα (δόθηκε σε χέρι του Βλάχου). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Τάσος Αρμενιάκος.

 

Διαιτησία: Βασιλείου, Γαρδικιώτης, Γκιόκας

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Τσαμπάς, Ρικάς, Δημουλής, Ρέβης Ν., Τάσσης, Αθανασίου, Νικομάνης Ε., Καλησπεράτης, Λέσσης Γ., Σάντα, Βλάσσης

Έπαιξαν και οι: Μπασιάς, Χρυσικόπουλος

 

ΟΦΑΜ (Ανδριώτης Π. -υπηρεσιακός-) Τσότσος, Κουρής, Βλάχος, Ιωάννου, Γραικός, Βασιλάκης, Σπίνουλας, Σκολαρίκης, Γραμμένος, Αρμενιάκος, Σούκερας

Έπαιξαν και οι: Ζωχιός, Καρβούνης, Κατωμέρης