89269658_514897829441123_6374728848864444416_n.jpg

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Παξών αποτελεί ο Κώστας Νέτης.

Ο έμπειρος τεχνικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής του ΑΟ Παξών σε μία χρονιά που η νησιωτική ομάδα δεν είχε υψηλές προσδοκίες (ελέω μικρού έμψυχου δυναμικού) και είχε ως στόχο την παραμονή, την οποία πέτυχε άνετα τερματίζοντας στη 10η θέση,

Τη φετινή χρονιά σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Κώστας Νέτης δε θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, παρά την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πλέον αναμένεται να δούμε ποίος θα είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε και μία ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον ΑΟ Παξών.

 

Η ανάρτησή του:

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και την ομάδα των Παξών, αλλά και με πολλά άλλα διαφορετικά θέματα.
Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αποδίδοντας σε αρκετά παιχνίδια καλό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, παρ ' ότι η προετοιμασία των παιχνιδιών σε μεγάλο ποσοστό διεξάγονταν με προβλήματα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο Σωτήρη Σαρκαβαζη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τελείωσε με εξαιρετική σεζόν για εμάς, με καλή βαθμολογική συγκομιδή, δείχνοντας ότι με σωστό σχεδιασμό μπορεί η ομάδα να φθάσει πιο ψηλά.
Τέλος, εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους ,με υγεία και καλή αντάμωση στα γήπεδα .
Κώστας Νέτης
Διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου.