0dc86627-f430-494d-8031-dcd38cfc34d9.jpg

Νίκη με απόλυτο πρωταγωνιστή το Μπρούνο Λαμκάι για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου.

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Ηρακλή Σφακερών.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μπρούνο Λαμκάι, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα του Κεραυνού, στο 32΄, το 67΄ και το 90΄ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ έφτασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΚ.

Ο Ηρακλής Σφακερών ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 61΄, έδειξε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από τις προηγούμενες αναμετρήσεις, όμως δεν κατάφερε να αποκτήσει κάποιο βαθμολογικό όφελος από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

 

Διαιτησία: Δράμπαλος, Βλάσσης, Βράκας

 

Κεραυνός Αγίου Νικολάου (Παλαιοχωρίτης Σ.) Τσαμπάς, Νικομάνης Ε., Ρέβης Ν., Τάσσης, Ρικάς, Βασιλάκης, Λέσσης Γ., Καλησπεράτης, Μπασιάς, Μηνάς Χ., Λαμκάι

Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Σάντα, Χρυσικόπουλος

Ηρακλής Σφακερών (Νέτης Κ.) Κλαδάς, Χαγιάννης, Ζαγράδι, Μιχαλάς, Ασπιώτης, Γιαννιώτης, Κουρσάρης Ι., Βουργίδης, Σεχάι, Χήρας, Μαρίτσας Ν.

Έπαιξαν και οι: Μαρτίνος Αντ., Μίχα Μ.