IMG_9153.jpegΚλείδωσε τη 12η θέση η Βολίδα.

Με σκορ 0-1 επικράτησε η Βολίδα επί της Ομόνοιας, με τη Βολίδα να καταλαμβάνει τη 12η θέση και να περιμένει τα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής για να δει εάν θα παραμείνει ή όχι στην Α΄ ΕΠΣΚ (αν η πρωταθλήτρια ομάδα προβιβαστεί παραμένει), ενώ η Ομόνοια υποβιβάστηκε στη Β΄ ΕΠΣΚ.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 7΄ όταν ο Διονύσης Ταμπάκου επιχείρησε ένα πλασέ όμως αποκρούσθηκε από αμυντικό της Ομόνοιας, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 28΄ η Βολίδα έφτασε κοντά στο γκολ όταν η κεφαλιά του Νίκου (Α.) Καρύδη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Η Ομόνοια απείλησε για πρώτη φορά στο 34΄ με ένα σουτ του Γιώργου Μποντίνη, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο β΄ μέρος κυριάρχησε το στοιχείο της δύναμης. Η Ομόνοια έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 68' όταν μετά από γύρισμα του Γιώργου Μποντίνη στον Ηλία Κατσίχτη, ο τελευταίος επιχείρησε ένα πλασέ, το οποίο εξουδετέρωσε έξοχα ο κίπερ της Βολίδας, Δημήτρης Μαυροειδής. Στο 73΄ η Βολίδα πέτυχε το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης και συγκεκριμένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παύλου Φυλάκη (λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο), ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και δεν πανηγύρισε το γκολ.

Στη συνέχεια η Ομόνοια είχε μία καλή στιγμή με ένα σουτ του Λευτέρη Βλάχου, το οποίο κατέληξε άουτ. Η Βολίδα έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα όταν το σουτ του Παύλου Φυλάκη από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Στο 90+6΄ η Ομόνοια έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν μετά από πάσα του Γιώργου Μποντίνη στο Γιάννη Λόλη, το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε σε αμυνόμενο της Βολίδας.

 

Διαιτησία: Βλάσσης, Μπαλός, Πηγής Γ. 

 

Ομόνοια (Μάμαλος Κ.) Μαρτζούκος Σ., Σταύρου, Βλάχος, Ταμπάκου Β., Καρύδας, Μαρτζούκος Γ., Μαντζώνης, Κατσίχτης, Μποντίνης, Μέλλος, Ταμπάκου Φ.

Έπαιξαν και οι: Μέτης, Λόλης, Μπούντος, Ρίτσα

 

Βολίδα (Καμμένος Ν.) Μαυροειδής, Γκορίτσας, Καρύδης (Δ.) Ν., Παππάς, Σιγανός, Τσβέτκοβ, Δουζδαμπάνης, Ταμπάκου Δ., Μπράχο, Καρύδης (Α.) Ν.

Έπαιξαν και οι: Φυλάκης, Σπητιέρης

 

Φωτογραφία: Μελίνα Λογοθετίδη